Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çalışmalarımızın karşılığını seçimde aldık”

Adalet ve Kalkınma Partisi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Gedik Ahmet Paşa Medresesi’nde öğleden sonra parti bayramlaşma programı düzenlendi. Programa; Hac’da olan Av. Ali Özkaya dışanda, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İGM Başkanı Burhanettin Çoban, ilçe ve belde belediyelerin başkanları, AK Parti’nin ilçe ve belde başkanları ile çok sayıda partili katıldı.
“ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI SEÇİM SANDIĞINDA ALDIK”
Programın açış konuşmasını AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Okyar yaptı. Bayramların birlik ve beraberliğin en güzel hissedilen dönemler olduğuna değinen Okyar, “Bilindiği üzere bayramlar birlik ve beraberliğin en güzel hissedildiği dönemlerdir. Bu vesileyle ben İl Başkanım Hüseyin Ceylan Uluçay adına tüm teşkilatlarımızın bayramını kutluyorum. Hayırlı, uğurlu, mübarek olsun. Kazasız bir Kurban Bayramı diliyorum. Bildiğimiz üzere Milletvekilimiz Ali Özkaya hacca gitmesi nedeniyle aramızda bulunamadı. Tüm teşkilat mensuplarımıza bu vesileyle selamlarını iletiyorum. İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay ile Orman ve Su İşleri eski Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu programları nedeniyle bayramlaşma programına katılamadılar. Onlarında selamlarını iletiyorum. Bilindiği üzere 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile iki turlu Cumhurbaşkanı seçimi geçirdik. Seçim propaganda döneminden sonra belki toplu olarak Kurban Bayramı bayramlaşma programı vesilesiyle biraraya geliyoruz. Ben İl Başkanım Hüseyin Ceylan Uluçay adına tüm teşkilat mensuplarımıza, mensubu olduğumuz AK Parti ailesine teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten tüm teşkilat mensuplarımız, vekillerimiz, belediye başkanlarımız, il yönetimimiz, merkez ilçe kadın kolları, gençlik yani A’dan Z’ye tüm teşkilatlarımız gecesini gündüzüne kattı. Ailesinden fedakârlık yaptı. İşinden fedakârlık yaptı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sırtındaki yükü bir nebze olsun harfiletmek için var gücümüzle çalıştık. Allah’a binlerce kez olsun ki bu çalışmamızın karşılığını seçim sandıklarında en güzel bir şekilde aldık. Cevabını da en güzel bir şekilde verdik. Ben hepinize tekrar İl Başkanım adına teşekkür ediyor, hepinizden Allah razı olsun diyorum. İyi ki varsınız.” Dedi.


“İÇME SUYU SEVİYEMİZ YAĞIŞLARDA YÜKSELDİ”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, parti bayramlaşma programında şöyle konuştu: “Bol yağışın ardından bir rahmet ayı Ramazan’ı seçim atmosferinde geçirdik. Peşinden yağışlar geldi. Allah bin bereket versin. Bol bir yağışlı sezon geçirdik. Belki köylümüzün, çiftçimizin zararı oldu. Ama gerçekten bekleniyordu. Belediye olarak neredeyse içme suyumuz kalmadı desek yeriydi. Elhamdülillah rahmetiyle, bereketiyle bu seneyi inşallah kazasız, belasız atlatacak bir seviyeye ulaştık inşallah. Tabii olan her şeyde hayır vardır. Cenab-ı Hak bizi yarattığına göre, bizi bizden daha iyi biliyor. Neye ihtiyacımız olduğunu biliyor. Binlerce kez şükürler olsun. Kurban Bayramına sağ salim eriştik. Kurbanlarımızı kestik. Cenab-ı Hak kabul etsin. Bu bayram ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine mazlum coğrafyanın kurtuluşuna vesile olsun diyorum.”


“İNANAN İNSANLAR İÇİN DURMAK YOKTUR”
AK Parti Milletvekili adayı Dr. Hakkı Öztürk, teşkilat üyelerinin bayramını kutladı. Öztürk konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bayramımız mübarek olsun. Rabbim hayırlara vesile kılsın. Hep birlikte beraber geçirdiğimiz yoğun bir seçim sürecinden sonra hamd olsun Kurban Bayramı’nda AK Parti olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçildiği, 21 yıllık iktidardan sonra halkımızın yine büyük teveccühü ile seçilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Biliyoruz ki dünyada eşi benzeri olmayan şekilde hem seçime katılım oranıyla hem de 21 yıllık AK Parti iktidarlarının akabinde önümüzdeki 5 yıl süresince ülkeyi yönetme vazifesini milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı’na TBMM’de çoğunluğu sağlayarak tevdi etmiştir. İnşallah bugünden sonra da yine 21 yılda olduğu gibi azimle, gayretle, aşkla, şevkle milletimize hizmet etme yolculuğumuz hep beraber devam edecek. İnanan insanlar için durmak yok. Önümüzdeki dönem yerel seçimler anlamında yeni bir seçime gideceğiz. İnşallah hep beraber bu seçimlerde de Cumhurbaşkanımız liderliğinde, AK Partimizle birlikte milletimize hizmet etmek için yine hep birlikte azimle, gayretle, gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim hayırlara vesile kılsın. Ülkemizin birliği, beraberliği ve Türkiye Yüzyılı vizyonuyla gelişmesine vesile olsun diyorum.”
“SEÇİMLER HAK BATIL MÜCADELESİNE DÖNÜŞTÜ”
AK Parti Afyonkarahisar eski Milletvekili Av. Halil Ürün yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Önceki arkadaşlarımız gayet güzel konuşmalar yaptılar. Kurban Allah’a yakınlaşma ibadetidir. Hiç tartışmasız biz bu ibadeti bayram içerisinde yapıyoruz. İnşallah Allah kurbanlarınızı kabul etsin. Allah’a yaklaşmış olalım. Tabii Kurban Bayramının bir tarafı daha var. Kullar olarak da birbirimize yaklaşmamız lazım, Müslümanlar olarakta. İşte onun küçük bir uygulamasını AK Partimizin il teşkilatı her bayramda yaptığı gibi bu bayramda da yaptık. Bir araya geldik. Bu vesileyle bir kere daha yöneticilerimize, Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. ‘Sahipsiz olan vatanın batması haktır. Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır.’ Diyor Şair Mehmet Akif. Eğer biz sahip olursak bu vatan batmayacaktır. Mehmet Akif’i de hayırla yâd edelim. Gerçekten geçirmiş olduğumuz seçimler Merkez İlçe Başkanımız Ziya Coşkun Karadeniz’in de ifade ettiği gibi bazen öyle bir noktaya geldi ki adeta hak, batıl mücadelesine dönüştü. Millet de zaten bunu böyle algıladı. İnanılmaz kritik bir noktaya geldi. Elhamdülillah hayırla neticelendi. Milletimize hayırlı olsun. Bütün Müslümanlar’a hayırlı olsun. İl Genel Mecliisi Başkanımız Burhanettin Çoban ağabeyimizin de söylediği gibi ki Cumhurbaşkanımız da söylüyor, ‘Altın değerinde bir beş yıl’ daha kazandık. İnşallah biz önce bu ülkede kardeşlikle, birlik ve beraberliği sağlayıp, bütün maddi hizmetleri tamamlayacağız. Sonra da dünyadaki tüm mazlum milletlerin sesi olacağız. Olaylar takip ediliyor. Çok büyük gelişmeler var. Bir şey söylememize gerek yok.” >> Mehmet ALADAĞ’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti