Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emekli Polis Cinayetinin Detayları Belli Oldu

Dinar’da öldürülen emekli polisin alacak-verecek meselesi nedeniyle öldürüldüğü belirlendi

Dinar'da öldürülen emekli polisin
Afyon'da kaybolan emekli polis cinayete kurban gitmiş
Afyon’da kaybolan emekli polis cinayete kurban gitmiş

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçe merkezinde 14 Aralık günü yakınları tarafından kendisine ulaşılamadığı ihbarı alınan emekli polis memuru 59 yaşındaki Fahri Akçin’in kaybolmasıyla ilgili yapılan kamera incelemesi, tanık araştırması ve diğer çalışmalar sonucunda şahsın son olarak 13 Aralık Çarşamba günü saat 20:20 sıralarında kendisine ait araçla Ö. T. isimli şahısla birlikte Haydarlı Beldesine gittiği belirlendi.

POLİS SAATLERCE KAMERA İZLEYEREK ÇÖZDÜ

Ö.T. ‘nin ilçe merkezine yalnız olarak döndüğünü tespit eden polis ekipleri Fahri Akçin’e ait aracı 14 Aralık günü kapıları açık ve anahtarı üzerinde, ara sokağa park edilmiş vaziyette buldular. Geriye doğru kamera incelemesi yapıldığında aracın Ö. T. tarafından park edildiği tespit edildi. Bunun üzerine Ö. T. 15 Aralık günü saat 18:00 sıralarında ikamet olarak kullandığı ikinci bir evde yakalandı.

KAFASINA TEK KURŞUN SIKMIŞ

Cumhuriyet Savcısı gözaltı kararı verirken, gözaltı işlemleri devam ettiği sırada samimi beyanda bulunan Ö.T. kayıp şahıs Fahri Akçin’i alacak verecek meselesi yüzünden Haydarlı Beldesinde yol kenarında kafasının arka kısmından tek el tabanca ile ateş etmek suretiyle öldürdüğünü, tabancayı ve kovanı yol üzerinde gelirken hatırlamadığı bir mevkide seyir halinde iken araç içerisinden attığını beyan etti.

Dinar Haydarlı Beldesinde açık arazide gösterdiği yerde Fahri Akçin’in cesedi bulunurken, kullanılan silah ve boş kovan, yol güzergahının çok uzun olması, şahsın tam olarak attığı yeri hatırlayamaması ve havanın karanlık olması nedeniyle bulunamadı.  Ö. T. adli işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti