Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eski ve yeni Afyonkarahisar fotoğrafları sergilendi

Asım Kocabıyık Anaokulu tarafından

Asım Kocabıyık Anaokulu tarafından 60 fotoğraftan oluşan “Geçmişten Günümüze Fotoğraflarla Afyonkarahisar” sergisi Taşhan’da görücüye çıktı

Asım Kocabıyık Anaokulu öğretmenleri, öğrencileri ve veliler tarafından oluşturulan 60 fotoğrafın yer aldığı “Geçmişten Günümüze Fotoğraflarla Afyonkarahisar” sergisi Taşhan’da görücüye çıktı. Serginin açılışına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar, Şube Müdürleri Hikmet Tuncer ve Mustafa Koçak, Asım Kocabıyık Anaokulu Müdürü Ramazan Yıldı, Okul Aile Birliği Üyeleri, diğer okulların müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.
Kurdele kesimi sonrasında konuşan Okul Müdürü Ramazan Yıldız, “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yürüttüğü ‘Değerler Hareketi’ projesi kapsamında Ekim ayı teması olan geleneklere bağlılık, kültürü koruma, gelecek nesillere aktarma etkinliği kapsamında Asım Kocabıyık Anaokulu olarak ‘Geçmişten Günümüze Fotoğraflarla Afyonkarahisar’ sergisi düzenledik. Bu fotoğraflarda öğrenci velilerimizden destek aldık. Onların çektikleri fotoğraflardan oluşan bir kısmı da arşivlerden edindiğimiz eski fotoğraflar. Karma bir fotoğraf sergisi yaptık. Amacımız çocuklarımıza,vatandaşlarımıza eski Afyon’u ve yeni Afyon’u tanıtmak, kültürümüzü gelecek nesillere aktarmak.”dedi.
Konuşmanın ardından davetliler sergiyi gezdi. Hem eski hemde yeni resimler hakkında öğretmenler davetlilere bilgi verdi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti