Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Esnaf odalarında mücadele sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Merkez’deki esnaf odalarının
Esnaf odalarında mücadele sürüyor

Afyonkarahisar Merkez’deki esnaf odalarının seçimleri tamamlanırken ilçelerde esnaf odalarının seçim takvimi devam ediyor. Tüm odaların seçimleri tamamlandığında Afyonkarahisar Esnaf Odaları Birliği’nin yeni yönetimi için seçime gidilecek. Bu kapsamda ekipler arasındaki mücadele de ilçelerde tüm hızıyla devam ediyor. Sandıklı’da 10 Mart 2018 Cumartesi günü yapılacak olan Esnaf Odası seçimi Afyonkarahisar’daki Esnaf Odalar Birliği seçiminde delege sayısı bakımından büyük önem arz ediyor.
Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün yaklaşmakta olan Esnaf Odalar Birliği seçimleriyle ilgili olarak Sandıklı Esnaf Odası’nın 10 Mart’ta yapılması beklenen seçimleri ile ilgili olarak sosyal medya hesabından Esnaf Odalar Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’a yüklendi. Üstün ”Partili olmak her kişinin harcıdır. Ama adam olmak er kişinin harcıdır” dedi.
Daha önce de Federasyon Başkanını sosyal medya hesabından topa tutan Cengiz Üstün Bakkallar Odası seçimleriyle alakalı olarak yaptığı o açkılmasında da “Ufak gelirsiniz” demişti. Üstün aynı ifadeyi Sandklı’daki seçimlerle ilgili olarak tekrar etti.
Afyonkarahisar Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün açıklamasında şunları söyledi:
“Yalan, dolan, düzen, pusu, plan, dünyalık ya da makam için yapanlara yazıklar olsun. Afyonkarahisar’ımızın en büyük esnaf odası olan Sandıklı Esnaf Odası 10 Mart’ta seçimini yapacak. Görüyoruz ki dört adaylı bir seçim gerçekleşecek. Adayların çok olması demokrasi adına sevindirici bir durum. Ancak, uzaktan kumandayla sahaya inen ve sadece ve sadece Hasan başkanın Odalar Birliği’ne muhalefetinden dolayı şer güçlerin top yekün birleşmesi de olayın bir başka boyutu. Hasan başkan başarısızdır, projelerim şunlar; Hizmet için geliyoruz diyebilseler keşke. Diyemezler çünkü; Sandıklı Esnaf Odası’nın bırakın Afyon’daki başarısını, yapmış oldukları hizmetler Türkiye’de örnek odalardan birisidir. Neymiş Hasan başkan aday değilmiş de öyle çıkmışlar. Siz 8 ay öncesinden çıkacaksınız Afyon’dan ESOB başkanı olarak ve yanınızda bir başka oda başkanı ile birlikte hem de siyasi gücünü kullanarak bu işe alet olacaksınız. Olmaz! Olmaz! Olmaz! Sandıklı esnafı kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. Aynı şeyi Afyon Bakkallar Odası’nda da yaptınız. Esnaf bunu yemedi. Ufak gelirsiniz!!!”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti