Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gerekli izinler alındı, her şey hukuka uygun

Öztürk Şekerleme sahibi Erol
Gerekli izinler alındı, her şey hukuka uygun

Öztürk Şekerleme sahibi Erol Öztürk, Afyonkarahisar-İzmir Karayolu’nda yapımı devam eden yeni binasının çekme mesafesinin kurallara uygun olduğunu söyledi. Öztürk, “Bizim yeni binamızla ilgili çeşitli şikayetlerin olduğunu duyuyorum. Biz kanuna aykırı bir harekette bulunmadık. O bölge, Afyonkarahisar Belediyesi mücavir alanı içindeyken çekme mesafesi 15 metreydi. Şimdi Erkmen Belediyesi alanında yer alıyor. Kadayifçioğlu Tesisi de bu imardan yola çıkarak yapılmıştır. Biz bu tesisi emsal gösterdik” dedi.
KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
ONAY VERDİ
Binanın yapımına başlamadan önce gerekli tüm izinleri aldıklarını söyleyen Erol Öztürk, “Biz Konya’daki Karayolları Bölge Müdürlüğü’nden gerekli izinleri aldık. Bir buçuk yıla yakın gidip geldik. Afyonkarahisar Belediyesi’nden de konuyla ilgili yazıyı aldık. Sonuçta Erkmen Belediyesi de izin verdi. Karayolları Bölge Müdürlüğü de bize yola girişleri yapmamız konusunda uyarıda bulundu. Biz de bu uyarı doğrultusunda işlemi yaptık” diye konuştu.
BÖLGE
HAREKETLİLİK
KAZANDI
Öztürk Şekerleme olarak Afyonkarahisar-İzmir Karayolu’nun yanındaki bina inşaatına başladıktan sonra bölgenin canlandığını ifade eden Erol Öztürk, “Biz bina izinlerini aldıktan sonra Seramiksan gibi büyük bir şirket de bizim iznimizi emsal gösterdi ve Afyonkarahisar’da bir yatırım yapmaya karar verdi. Bölgede, hareketlilik başladı. Biz de binamızla ilgili büyük firmalarla görüştük. Afyon’a güzel bir tesis kazandıracağız” ifadelerini kullandı. >> Murat ARISOY’un özel  haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti