Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın Meclisinden TSK’ya destek

Afyonkarahisar Kent Konseyi Kadınlar

Afyonkarahisar Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkan ve üyeleri, sınır ötesinde destan yazan kahraman Türk askerlerine destek olmak için Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Güçlendirme Vakfı’na bağış yaptılar

 

 

Türkiye’nin güvenliğini sağlamak için yurt içinde ve yurt dışında emek harcayan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının ve askerlerin her daim yanlarında olduklarını ifade eden Kadınlar Meclisi Başkanı Canser Kuzu, Kadın Meclisi üyeleri olarak kendi aralarında topladıkları paraları Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağışladıklarını söyledi.
“Vatanımız için, bayrağımız için, TSK için elimizden gelen her türlü çalışmayı yürütmeye devam edeceğiz.” diyen Kuzu, “Şu anda Barış Pınarı Harekatı kapsamında sınır ötesinde olan Mehmetçiklerimiz inşallah büyük bir zafer elde edeceklerdir. Bilinmelidir ki biz Türk Kadınları da her zaman cepheye koşmaya hazırız. Dualarımız, kalbimiz, gözümüz, kulağımız her daim Mehmetçiklerimizde. Onlar için ne yapsak azdır. Bizlerde kahraman askerlerimize destek olmak istedik. Kısa süre içinde elimizden geldiğince bir bağış topladık. Önümüzdeki günlerde bu bağışımız büyük oranda artacak. Bununla ilgili projemiz hazır.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti