Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hasta odaklı olmaya söz veriyorum”

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi
"Hasta odaklı olmaya söz veriyorum"

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş 26 Ekim Dünya Hasta Hakları Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Zaman zaman hasta ve sağlık çalışanları arasında farklı sebeplerden dolayı bazı sorunlar yaşandığını, bu tür sorunların çözümü için özel ve tüzel her kurumda Hasta Hakları Birimleri bulunduğunu hatırlatan AFSÜ Rektörü Okumuş, “Bu birimlere hasta ve hasta yakınları talep, şikayet ve önerilerini bildirebilmektedirler. Bu noktada başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanları insan hayatına saygı göstermekte ve hayatını insanlık hizmetine adamakta olduğunu unutmamalıyız.” dedi.
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi rektörü olarak gerek öğrencilere ve çalışanlara verdikleri eğitim, gerekse de sunulan sağlık hizmetleri olarak hastaları odak noktasına alacaklarına söz veren Rektör Okumuş, “Gerekli tüm çalışmaları bunun üzerine inşa edeceğimize şahsım ve kurumum adına söz veririm. 26 Ekim Dünya Hasta Hakları günü vesilesi ile tüm hastalara acil şifalar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti