Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hayırsever işadamından eğitime katkı – Kocatepe Gazetesi

Hayırsever işadamı Remzi Özcan,
Hayırsever işadamından eğitime katkı

Hayırsever işadamı Remzi Özcan, eğitime katkıda bulunmak ve babasının adını yaşatmak için yaptırılacak olan 12 derslikli ilköğretim okulunun yapımı hakkında bilgiler vermek üzere bir ziyaret gerçekleştirdi.
Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’in makamında gerçekleştirilen ziyarette İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak’ın yanı sıra ve İl Müftüsü Şükrü Kabukçu da hazır bulundu.
Ziyaret sırasında İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak ve hayırsever işadamı Remzi Özcan tarafından 12 derslikli okul yapımı hakkında bilgiler verildi.
BABASININ ADI YAŞAYACAK
Vali Hakan Yusuf Güner’e teşekkür eden ve duyduğu memnuniyeti dile getiren Hayırsever İşadamı Remzi Özcan; “Babamızın adını yaşatacak bir uygulama yapmak istedik. İscehisar ilçemize, Valiliğimizin önderliğinde ve Kaymakamımız Ali Altınkaynak’ın da desteği ile 12 derslik bir ilköğretim okulu yapıp kaymakamlığımıza bağışlayamaya karar verdik. Hayırlı bir iş için toplandığımız bugünde, yarının geleceği olan çocuklarımız için yapılacak olan okula katkıda bulunmanın hazzını yaşıyorum. Bana bu imkanı veren herkese teşekkür ediyor, bu okulun en kısa zaman bitmesini temenni ediyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti