Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hukuk sürekli gelişen bir alan

Afyonkarahisar Barosu Başkanı Av.
Hukuk sürekli gelişen bir alan

Afyonkarahisar Barosu Başkanı Av. Turgay Şahin, Baro’da genç avukatların yemin törenine katıldı. Şahin, “Bu pırıl pırıl gençlerin bugünlere ulaşmasında en büyük pay, ailelerin. Uzun bir eğitim süreci, üniversite, staj ve ruhsata kadar gelen süreç zor. Ailelerin desteği olmasa arkadaşlarımız bugünlere gelemezdi. Adalet için çalışacak bu gençleri yönlendiren aileleri tebrik ediyorum. Arkadaşlarımızla zor bir kulvarda birlikte çalışacağız” dedi.
GÜVENİLİRLİK VE KİŞİSEL GELİŞİM ÇOK ÖNEMLİ
Şahin, şöyle devam etti:
“Mesleğimiz sürekli yenilenen mevzuat üzerinde ayakta durmaya çalışan bir meslek. Birçok lisans eğitimi bu diplomayı aldıktan sonra üzerine ilave yapmayı gerektirmeyebilir. Hukuk her gün değişen ve yenilenen dinamik bir alan. Avukat, aynı zamanda kendisinden çok şey beklenilen bir meslek. Bu da olgunluk gerektiriyor. Bu, yaş ile olabileceği gibi kişisel çabayla da artıyor. İtibarımızın en önemli kısmı da güvenilirliktir.”
Şahin’in konuşmasının ardından, avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan Talha Hüseyin Akkaya, Aslıhan Adatepe düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatlarını aldılar.
Genç avukatların ailelerinin ve meslektaşlarının katılımıyla gerçekleşen törende genç avukatlara cübbeleri Baro Başkanı Şahin tarafından giydirilirken, ruhsatları ise yanlarında staj yaptığı meslektaşları tarafından verildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti