Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM Ocak ayı toplantıları sürüyor

İl Genel Meclisi (İGM)
İGM Ocak ayı toplantıları sürüyor

İl Genel Meclisi (İGM) Ocak ayı toplantılarının ikinci birleşimi dün öğleden sonra gerçekleştirildi. Toplantı saati 11.00 belirlenmesine karşı hava muhalefeti nedeniyle ulaşımdaki zorluk dikkate alınarak toplantı öğleden sonra 13.00’de başladı.
SÖZLEŞMELİ PERSONEL ÜCRETİ BELİRLENECEK
Toplantı gündem dışı bir maddenin okutularak gündeme alınmasıyla devam etti. Bir avukat, bir mimar, bir çevre mühendisi, bir jeoloji mühendisi, bir makine mühendisi, 4 inşaat mühendisi, 2 inşaat teknikerinin 2019 yılında tam zamanlı sözleşmeli personel olarak 2019 yılında çalıştırılabilmesi net ücretle ek ücret oranı komisyonlarda görüşülecek. Gündemin 9’uncu maddesinde yer alan Sultandağı ilçesi Kırca köyü sınırlarında bulunan 2976 numaralı parselde mülkiyeti İl Özel İdaresine ait arsa vasfındaki taşınmazdan, 667 numaralı parseldeki taşınmazına geçebilmek için Cevdet Uymaz’ın dilekçe vererek talep ettiği yol talebini uygun gören komisyon kararları oybirliği ile kabul edildi.
TAŞINMAZLAR AÇIK ARTIRMA İLE SATILACAK
İl merkezi, Dinar, Emirdağ, Hocalar, Sandıklı, Sinanpaşa ve Sultandağı ilçelerine bağlı köylerde bulunan, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait taşınmazların 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45’inci maddesi uyarınca açık teklif usulü ile satılmasını ön gören komisyon kararları oybirliği ile kabul edildi. Dazkırı ilçesine bağlı Yüreğil köyü Muhtarlığına verilen 03 NE 925 plakalı itfaiye aracının geri alınarak Dazkırı Köylere Hizmet Götürme Birliğine 5 yıl süre ile tahsisine karar verildi.
DÜKKÂN TAHSİS
TALEBİ GÖRÜŞÜLECEK
Sandıklı ilçesine bağlı Ballık köyünde bulunan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait tapunun 1462 parselde kayıtlı, 4.172,27 metrekare alanlı arsa üzerinde kat mülkiyetli kaba inşaatı iskelet halinde olan 9 adet dükkânların, Ballık Köy Muhtarlığına tahsis talebi Şubat ayı Meclis toplantısında gündeme gelecek. İl Özel İdaresi’nde ileride yapılacak atamaya esas olmak üzere; Bir adet 5’inci derece daktilograf kadrosun kaldırılarak yerine bir adet 10’nci derece memur kadrosu ihdasını uygun gören komisyon kararları oybirliği ile kabul edildi. Meclisin Ocak ayı toplantılarının üçüncü birleşimi bugün öğleden sonra saat 13.00’de başlayacak. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti