Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM toplantılarına devam edildi – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi Mayıs
İGM toplantılarına devam edildi

İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantılarının 2’nci birleşiminde gündem dışı konuların yanı sıra, önceden belirlenen gündem maddeleri de görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi. İGM’nin Mayıs toplantılarının 2’nci birleşiminde şu konular ele alındı:
-Çay Belediye Başkanlığı ve Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ile DSİ Genel Müdürlüğü arasında Atıksu Toplama ve Arıtma Sistemleri Yapımı işine ait projelerin inşaatlarının yapılması için protokol taslağının uygun görülmesi halinde imzalanarak geri ödemesi.
-Sinanpaşa , Ahmetpaşa, Akören, Tınaztepe, Kılıçarslan, Küçükhüyük, Kırka Belediye Başkanlıkları ve Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ile DSİ Genel Müdürlüğü Arasında Evsel Atıksu Toplama ve Arıtma Sistemleri Yapımı işine ait projelerin inşaatlarının yapılması için protokol taslağının uygun görülmesi halinde imzalanarak geri ödemesi.
-Gazlıgöl, Yaylabağı, Kayıhan Belediye Başkanlıkları ve Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ile DSİ Genel Müdürlüğü arasında Atıksu Toplama ve Arıtma Sistemleri Yapımı işine ait projelerin inşaatlarının yapılması için protokol taslağının uygun görülmesi halinde imzalanarak geri ödemesi.
-İl Özel İdarelerinin iş ve işlemlerinde kullanılmak üzere tahsis edilen ödeneğin, Köy yolları Bakım ve Onarımı İçin Mıcır ve Granül Malzemesi İle Rotmiks Alımı harcama kalemine ek ödenek kaydedilmesi.
-İl Belediyesi, İlçe Belediyeleri ve Kasaba Belediyeleri imar planı içerisinde kalan yolların, İl Özel İdaresi yol ağından çıkarılarak, Belediyelere devrinin yapılması, ayrıca tüm bakım, onarım, tamirat, trafik işaret ve levha çalışmalarının ve her türlü emniyet tedbirlerinin ilgili Belediyelerce gerçekleştirilmesi.
>> Murat ARISOY’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti