Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞKUR’un yeni binası seneye hazır

Afyonkarahisar Çalışma ve İş
İŞKUR’un yeni binası seneye hazır

Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdür Vekili Ahmet Karakaya, 21 Aralık 2016 tarihinden bu yana görevini yürütüyor.
MÜDÜRLÜKTE 44 ÇALIŞAN VAR
Bir aydır İl Müdür Vekilliği görevinde bulunan Karakaya, il müdürlüğünde bir il müdürü, bir il müdür yardımcısı, iki şube müdürü, 21 memur, 19 tane iş ve meslek danışmanı olmak üzere toplam 44 çalışanın hizmet verdiğini söyledi. Ahmet Karakaya, İŞKUR İl Müdürlüğü’nde hizmet alımı yolu ile temizlik şirketinden dört, kiralık araç şirketinden 2 kişinin görev yaptığını belirtti.
ANA BİNA ÖZEL
İDARE İŞHANI’NDA
Ahmet Karakaya, Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün mevcut ana hizmet binasının Burmalı Mahallesi, Milli Egemenlik Caddesi, Özel İdare İşhanı birinci katta hizmet verdiğini söyledi. Ana binanın 663 metrekare olduğundan söz eden Karakaya; “Ana hizmet binamızın 581 metrekaresi kullanıma açıktır. Ayrıca Karaman İş Merkezi’nde ek hizmet binamız bulunmaktadır. Karaman İş Merkezi ikinci katta üç servisimiz hizmet vermektedir. Ek hizmet binamız 210 metrekaredir” dedi.
BİNA BİR YILDA TAMAMLANACAK
İŞKUR İl Müdürlüğü’ne ait hizmet binası yapımı amacıyla Ali Çetinkaya Mahallesi’nde çalışmaların yürütüldüğünü bildiren Karakaya şöyle konuştu: “İlimiz Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nce yapılan bina ihalesi sonucu ihaleyi kazanan firma inşaat çalışmasına başladı. Çalışmalar devam ediyor. İşin bitim tarihi 26 Ocak 2018’dir. Şu anda binamızın yüzde 25’i fiziki olarak gerçekleştirilmiştir. Yeni binamız 2 bin 400 metrekare kapalı alanda hizmet verecek. İnşallah Afyonkarahisarımıza ve Türkiyemize çok iyi hizmetlerde bulunacağız.” >> Burcu Aydın’ın Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti