Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Şükrü Çelikalay anılacak – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar İlçeleri ve Dayanışma
İsmail Şükrü Çelikalay anılacak

Afyonkarahisar İlçeleri ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan, gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Gazetenin Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın tarafından karşılanan Özerkan, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler paylaştı.
“KADINLAR GÜNÜ İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİK”
Kadınlar günü için etkinlik düzenlediklerini söyleyen Özerkan, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bir dizi etkiliğimiz oldu. Geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl 5’incisi düzenlediğimiz etkinliklerimizde katılımcılarımıza yurt dışından Milletvekili İvana Köksal hanımefendi ile Afyonkarahisarlı hemşerimiz Prof. Dr. Gülsüm Parlar hocamız kadınların iş ve siyaset dünyasındaki yerini anlattılar. Afyon kadınımızın gelişmişlik düzeyi hakkında görüşlerini paylaştılar. Çalışmalarımız devam ediyor. Etkinliğimizde Afyonkarahisar’ın yöresel lezzetlerinden ikramlarımız oldu.” ifadelerini kullandı.
“ÇELİKALAY DÜŞMAN KUVVETLERİNİ BOZGUNA UĞRATTI”
Afyonkarahisar’ın tarihine sahip çıkacaklarını söyleyen Özerkan, bu kapsamda Milli Mücadele Kahramanı İsmail Şükrü Çelikalay’ı anacaklarını kaydetti. Hazırlıkların sürdüğünü kaydeden Özerkan, “Geleceğimizi en ön planda tutuyoruz. Geçmişimize sahip çıkacağız ki geleceğimizi daha güvenli hissedebilelim. Geçmişimizi her şeyin üzerinde tutmak istiyoruz. Birincisini 8 Aralık’ta yaptığımız Milli Mücadele Kahramanlarından İkazcı Mehmet Şükrü Bey’i andık. İkincisini 23 Şubat Cumartesi günü Ali Çetinkaya’yı, andık. Kendisi hem ülkemize hem şehrimize büyük hizmetler yapmış bir isim. Değerli bir büyüğümüz. Üçüncü olarak gene Afyonkarahisarlı olan İsmail Şükrü Çelikalay’ı anacağız. Kendisi din alimi. Atatürk’ün yanında yer alan bir isim. Milis bir kuvvet oluşturuyor. Uşak’ta düşman kuvvetini bozguna uğratan bir isim. Kendisini anacağız.  Tarihi netleştirmeye çalışıyoruz.” dedi.
SERTESER’E TEŞEKKÜR
Etkinlikler kapsamında kendilerine ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’in destek olduğunu ifade eden Özerkan, “Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser’e teşekkür ediyoruz. Bu tür anma günlerinde güzel bir yer bulmak zor. Kendisi sağ olsun sosyal sorumluluk gereği bize olur verip bize salon vermişlerdir. Yine kendisinden destek isteyeceğiz.” şeklinde konuştu. >> Nail AZBAY’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti