Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’den Yarım Elma Derneği’ne ziyaret

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek, ““İYİ Parti olarak her zaman desteğe hazırız” dedi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Gıda Bankacılığı faaliyeti yürüten Afyonkarahisar Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimini ziyaret ettiler.
“İYİ PARTİ OLARAK DESTEĞE HAZIRIZ”
Ziyaret sırasında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu şunları kaydetti: “Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erol Öztürk’ü ziyaret ederek, ihtiyaç sahiplerine yapılan çalışmalara hakkında istişare etme imkânını bulduk. Kendilerine ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yapmış oldukları yardımlar sebebiyle teşekkür ediyoruz. İlimizde ihtiyaç sahiplerine yardımı noktasında gerçekten önemli bir görevi ifa ediyorlar. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bizde İYİ Parti olarak her zaman desteğe hazırız. Erol Öztürk başkanımı ve dernek müdürü Seydi Yılmaz’ı başarılı çalışmaları nedeniyle kutluyorum.”
“HER PARTİYE EŞİT MESAFEDEYİZ”
Afyonkarahisar Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Öztürk, Muhammet Mısırlıoğlu ve yönetimine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Öztürk, “Bizler her partiye eşit mesafedeyiz. Böyle olunca her yerden yardım geliyor. Yardımın dini, dili ve partisi olmaz. Ramazan ayında bir milyon liralık yardım dağıttık. Hiçbir zaman elimize makbuz alarak sokaklarda yardım toplamadık. Allah razı olsun yönetim kurulumuz büyük destek oluyor. Ziyaretiniz bizleri son derece mutlu etti.” dedi. Ziyaret dernek binasının gezilmesiyle tamamlandı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti