Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Katılım bankacılığında yeni soluk: Ziraat Katılım

Ziraat Bankası’nın büyük ortağı
Katılım bankacılığında yeni soluk: Ziraat Katılım

Ziraat Bankası’nın büyük ortağı olduğu Ziraat Katılım, Afyonkarahisar’da Bankalar Caddesi’nde hizmete başladı. Katılım bankacılığı alanında 10 yılı aşkın bir deneyime sahip olan, Afyonkarahisarlı İbrahim Koçak’ın Şube Müdürü olarak atandığı Ziraat Katılım, kentteki potansiyelin büyümesinde rol alacak.
İLK HEDEF KÂR DEĞİL
Ziraat Katılım Afyonkarahisar Şube Müdürü İbrahim Koçak, Ziraat Katılım hakkında bilgi verdi. Koçak, “Ziraat Katılım’ın 47’nci şubesini Afyonkarahisar’a açmış olduk. Kütahya şubesini de açtık, bundan sonra Isparta ve Uşak’ta şube açılacak. Ziraat Katılım’ın hedefi, Türkiye’nin her ilinde yer almak. Ziraat Katılım, şubelerini açarken kâr odaklı, kâr amaçlı bakmıyor. Öncelikle Türkiye’nin her yerinde hizmet edilebilir bir yapı oluşturma amacında. O yüzden Afyonkarahisar Şubesi’ni de faaliyete geçirdi” ifadelerini kullandı.
AFYON, KATILIMA
RAĞBET EDİYOR
Koçak, şöyle devam etti:
“Afyonkarahisar’da, katılım bankacılığı alanında büyük bir potansiyel var. Bu, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun verilerine de yansımış durumda. Diğer katılım bankalarının toplamda 700 milyon liraya yakın bir çalışma büyüklükleri var. Bu da diğer illere bakıldığında, yüksek bir oran. Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz, katılım bankacılığına büyük rağbet gösteriyorlar. Ürünlerine de alışmış durumdalar. Bu potansiyeli daha da büyütmek üzerine Ziraat Katılım kuruldu. Mevcutta yüzde 5 dolaylarında olan katılım bankacılığı payının 2023 yılında yüzde 15 dolaylarına çıkarılması gibi bir hedef var. Bunu inşaAllah Ziraat Katılım gerçekleştirecek.” >> Murat ARISOY’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti