Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kinder ürünleri toplatılıyor, kontroller sürüyor

Afyonkarahisar İl Tarım ve

Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kinder markalı ürünlerle ilgili Bakanlğın toplatma kararı aldığ, tüketici sağlığının en üst düzeyde korunmasına yönelik resmi kontrollerin devam ettiği bildirildi.

 

 

Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Belçika’da üretilen Kinder markalı bazı ürünlerde tespit edilen Salmonella bakterisine ilişkin süreç ilk günden itibaren Bakanlığın Gıda ve Kontrol Müdürlüğü’nce titizlikle takip edilerek, gerekli kontrollerin yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, “Ülkemizde bugüne kadar yapılan denetimler sonucu alınan numunelerin analizlerinde Salmonella tespiti yapılmamıştır. Avrupa Birliği vakaya ilişkin güncel tespitleri bütün ülkelerle paylaşmaya devam etmektedir. Ülkemizde ki Kinder markalı ürünlerle ilgili bildirim yapılmıştır. Bu kapsamda bahse konu ürünler için Bakanlığımızca toplatma kararı alınmıştır. Tüketici sağlığının en üst düzeyde korunmasına yönelik resmi kontrollerimiz devam etmektedir.” denildi. >> Hayriye CANER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti