Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kitap Fuarı gün sayıyor – Kocatepe Gazetesi

Fuarın sorunsuz ve iyi
Kitap Fuarı gün sayıyor

Fuarın sorunsuz ve iyi bir şekilde yapılabilmesi için oluşturulan Düzenleme ve Tertip Komitesi, Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında Valilik Makam Toplantı Salonunda bir araya geldi.
On gün süreyle yapılacak söyleşiler, fuara katılacak onur konukları, yazarlar ve fuarın genel olarak organizasyon şemasının ele alındığı toplantıda Vali Mustafa Tutulmaz tüm ayrıntıları komite üyeleriyle birlikte tek tek ele aldı.
“KİTAP FUARI’NI SAHİPLENELİM”
Afyonkarahisarlıların Kitap Fuarı’na geçen yıl olduğu gibi bu yılda sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Vali Mustafa Tutulmaz, “Gelecek kitapla aydınlanır. Kitap hayatımızda her zaman olmalı. Geçen yıl başarıyla yaptığımız Kitap Fuarı’nın bu yılda coşkulu bir şekilde tamamlanacağını düşünüyorum. Herkesin bir kez de olsa fuara gelmesini ve kitap stantlarını gezmesini, söyleşilere katılıp yazarlarla bir araya gelmesini diliyorum. Herkesi Fuar Alanı ve Kültür Park içerisinde açılacak 2. Kitap Fuarı’na davet ediyorum.” dedi.  
Toplantıda köy okulları, il genelindeki okullar ve üniversite öğrencilerinin fuardan en üst düzeyde faydalanabilmesi için tüm ayrıntılar ele alındı. Gençlerin sevdiği bazı yazarlar fuar süresince okullarda söyleşi etkinliklerinde öğrencilerle bir araya gelecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti