Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kıvanç Tatlıtuğ Kaç Yaşında Evlendi?

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un hayatından sonra internette en çok araştırılanlar arasında Kıvanç Tatlıtuğ kaç yaşında evlendi sorusu yer aldı. Peki ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ kaç yaşında evlendi? Detayları haberimizde…

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un

Ekranların yakışıklı ve başarılı oyuncuları arasında yer alan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un hayatından ve biyografisinden sonra hakkında merak edilenler giderek artıyor. Peki, ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ kaç yaşında evlendi?

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

2002 yılında Best Model of Turkey ve Best Model of the World seçilmesi ile şöhretini yakalayan Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 1983 (40) yaşında yılında Adana’da doğmuştur. Küçüklüğünde basketbol ile ilgilenen Tatlıtuğ, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımlarda yer almıştır. Bir antrenman sonrası sakatlanan Tatlıtuğ, basketbolu bırakmıştır. Daha sonra annesinin tesadüf eseri gördüğü ilan üzerine mankenlik yapmaya başlayan ünlü oyuncu Tatlıtuğ, 2002 yılında Best Model of Turkey ve Best Model of the World seçilmesi ile Fransız mankenlik ajansı Success’ten gelen teklifle 1,5 yıl Paris’e yerleşerek mankenlik yapmıştır. Paris’te yaşadığı dönemde, kendisine gelen bir çok dizi teklifini değerlendirmek için Türkiye’ye dönen Tatlıyuğ, Okan Bayülgen’den ve Devlet Tiyatrosu oyuncusu Laçin Ceylan’dan oyunculuk eğitimi almıştır. Ardından oyunculuğa adım adan ünlü oyuncu Tatlıtuğ, 2005 yılında, Gümüş dizisinde rol almıştır. Birçok dizi ve filmde yer alan Tatlıtuğ, oyunculukta ki asık kariyerini 2008-2010 yılları arasında yayımlanan Aşk-ı Memnu dizisi ile yakalamıştır. Dizide canlandırdığı karakter ile Tatlıtuğ’a Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü kazanmıştır.

1983 doğumlu (33) Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer ile 2016 yılında hayatını birleştirmiştir. Çiftin, Kurt Efe ismini verdikleri çocukları bulunmaktadır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti