Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koçoğlu Sivil Havacılık Tarihinde ilklere imza atmaya devam ediyor

Bu haberin fotoğrafı yok
Koçoğlu Sivil Havacılık Tarihinde ilklere imza atmaya devam ediyor

Koçoğlu Havacılık Genel Müdürü Uğur Koçoğlu, Koçoğlu Grubu olarak Sağlık Bakanlığı Hava Ambulans ihalesini aldıklarını ve başarıyla bu vazifeyi yaptıklarını söyledi

Koçoğlu Havacılık Genel Müdürü Uğur Koçoğlu, bu güne kadar yaptıkları hizmetleri anlattı. Koçoğlu, kısa bir sürede 17 helikopterle iyi bir ekip oluşturarak 28 Ekim 2008 tarihinden, şu ana kadar başarı ile bu hizmeti Türkiye’nin dört bir tarafında devam ettiklerini ve bu güne kadar 23 bin saat uçuş gerçekleştirerek 11 bin vatandaşı taşıdıklarını söyledi.
23 Mart 2012 itibari ile Türkiye ve Avrupa’da tek olan 4 sedyeli Ambulans uçakla Sivil havacılık sektörüne hizmet etmeye başladıklarını ifade eden Koçoğlu, “Şimdi de yine Sivil Havacılık Tarihinde bir ilk olan OFF SHORE (karadan denizdeki Petrol Platformuna personel, malzeme nakli ve ambulans hizmeti) tamamen Türk tescilli helikopter ve Türk Pilotlarla 17 Mayıs tarihinden itibaren hizmet vermeye başladık” dedi.
Koçoğlu Havacılık Genel Koordinatörü E. Kara Pilot Albay Galip Ulu ise, Koçoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Koçoğlu maddi ve manevi desteği vermeye devam ettiği sürece daha birçok ilklere imza atacaklarını ifade etti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti