Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koronovirüs tedbirleri artırıldı

Afyonkarahisar Belediyesi koronavirüsüne karşı

Afyonkarahisar Belediyesi koronavirüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor

TOPLU KULLANIM ALANLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatıyla Zabıta Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinesinde şehrin dört bir tarafında denetim ve tedbirlerini alan Afyonkarahisar Belediyesi, kentte toplu kullanım alanlarının yanı sıra belirlenen kamu alanları, halk otobüsleri, camiiler, duraklar, çöp konteynırları sosyal tesisleri, cadde ve sokaklar ile banka ATM’lerini titizlikle dezenfekte ediyor.


PAZAR ESNAFI DENETLENDİ
Zabıta Müdürlüğü’nün talebi üzerine Afyonkaahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından semt pazarlarında tezgah açan esnafa maske ve eldiven dağıtıldı. Özel halk otobüsleri ve yolcu duraklarına dezenfektan kutuları yerleştirildi.
GAZETELER DEZENFEKTE EDİLDİ
Öte yandan Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri tarafnıdan kamu hizmeti veren gazetelerde gelen talep üzerine dezenfekte edildi. Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, dezenfeksiyon çalışmaları için başta Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek olmak üzere emeği geçen bütün Belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti