Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kumartaşlı Genel Başkanı devirdi – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Harp Malulü Gaziler
Kumartaşlı Genel Başkanı devirdi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Kurulu Seçimlerinde haklı ve galip çıkan taraf, Afyonkarahisar Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ve onun yanında yer alanlar oldu.
Geçtiğimiz cumartesi günü Anakara’da Gerçekleşen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin 16. Genel Kurulu 43 İlden yaklaşık 400 delegenin katılımı ile gerçekleşti.
Afyonkarahisar’da Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin mevcut Genel Başkanına destek vermemesi sebep gösterilerek görevinden alınan eski Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı için 35 ilden Afyonkarahisar’a gelen Şube Başkanları Başkan İsmail Kumartaşlı için Ankara’da yapılan genel kurulda el ele verdi.
Şehit Aileleri ve Gaziler için yüz karası olan ve hiç bir zaman Genel Başkanlığın hakkını vermediğini beyan eden Şehit aileleri ve Gaziler son sözü seçimlerde söyledi.
“ALLAH VAR GAM YOK”
Mevcut Genel Başkan Taner Uran 66, İsmail Kurtaşlı ve tüm illerin desteklediği Mustafa Işık 315 oy alarak ezici bir üstünlükle kongreyi kazandı. Kumartaşlı seçim sonucunda yaptığı konuşmada kendisinin ardında olan ve savunan destek olan tüm şehit gazi dernek başkanları ve delegelere teşekkür ederek “Hakkınızı helal edin. Allah doğrunun yanındadır. Allah var gam yok” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti