Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadınlarda transfer atağı

Afyonkarahisar’ı 2. Lig’de temsil

Afyonkarahisar’ı 2. Lig’de temsil eden Afyon İdmanyurdu kadrosuna 8 profesyonel futbolcuyu kattı

 

Futbol Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon İdmanyurdu, 2022–2023 sezonunda kadrosunda yer alacak olan futbolcular için resmi imza töreni gerçekleştirdi. Törende konuşan Afyon İdmanyurdu Kadın Futbol Takımı Kulüp Başkanı Cemalettin Karabıyık, bu sezon 1. Lige yükselen 10 takımdan biri olacaklarını kaydetti. Afyonkarahisar’ın tek kadın futbol takımı olan Afyon İdmanyurdu Kadın Futbol Takımı başlaması beklenen 2022-2023 sezonunun hazırlıklarını aralıksız sürdürürken kadrosunda bulunan 21 futbolcusuna resmi sözleşme imza töreni düzenledi. Kulüp Başkanı Cemalettin Karabıyık, teknik ekip ve futbolcuların hazır bulunduğu törende 2022-2023 sezonunda Afyon İdmanyurdu forması giyecek olan oyuncular kendilerini 1 yıllığına kulübe bağlayan sözleşmelere imza attı. Afyon İdmanyurdu Kadın Futbol Takımı Kulüp Başkanı Cemalettin Karabıyık, 2022-2023 futbol sezonunda Kadınlar 2. Liginde mücadele edeceklerini bu sezon için oluşturdukları oyuncu grubuna resmi sözleşme imza töreni düzenlediklerini dile getirdi. Yaklaşık 1 aydır sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Karabıyık, “Kaliteli oyuncu grubuna sahibiz ve bu sezon TFF’nin aldığı karar doğrultusunda 1. Lige yükselecek takım sayısı 10 olacak. Biz de sezon sonunda 1. Lige yükselen 10 takımdan biri olmak istiyoruz. Statü gereği 4 grupta mücadele verecek olan 27 takımdan gruplarını ilk iki sırada tamamlayan 8 takım üst lige direkt çıkacak.” dedi.
HEDEF YENİ ŞAMPİYONLUKLAR
Kadınlar 2. Ligi’nde yarışan Afyon İdmanyurdu bünyesine dahil ettiği yerli yeni transferlerle 2022-2023 sezonunda yeni şampiyonluklar elde etmeyi hedefliyor.
Yeni transfer sezonunda; Ece İrem Tilbe, Ayşenur Mercan,Meryem İpek,Sudenaz Küçük, Güldane Aydoğan,Zeliha Giden ile sözleşme imzalanırken, iç transferde de Zeynep Şahan, Berfin Okçu, Deniz Temel, Hatice Kartal,İlayda Özkan,Cemile Kanbak ve alt yapıdan bir çok futbolcu ile sözleşme yenilendi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti