Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Mehmet Akif’in mirasına sahip çıkacağız”

Bu haberin fotoğrafı yok
"Mehmet Akif'in mirasına sahip çıkacağız"

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, milli şair Mehmet Akif Ersoy’un ebediyete intikalinin 79’uncu yılı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı
Mehmet Akif Ersoy’un en büyük mirası olan İstiklal Marşı’nın Türk Milletine hediye edildiğine dikkat çeken Parsak, “Şiirlerinin toplandığı Safhat’ta İstiklal Marşı’na yer vermemiştir. Neden yer vermediği sorulunca İstiklal Marşı benim değil Türk Milletinin eseridir demiştir. Ülkesini, milletini böylesi derin duygularla seven Milli Şairimizi ebediyete kadar unutmayacağız. Verilen para ödülünü dahi almayan, hayatını mütevazi şekilde geçiren Milli Şairimiz hepimize örnek teşkil edecek bir insandır. Tekrar Mehmet Akif Ersoy’a Allah’tan rahmet diliyorum. Milli mücadelemize verdiği katkı nedeniyle de minnetle anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” dedi.
MHP İl Başkanı Raşit Demirel de bir mesaj yayınlayarak Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un ebediyete intikalinin 79’uncu yılı nedeniyle rahmet ve minnetle andıklarını söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti