Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mısırlıoğlu, Zeybek’e böyle seslendi: Kul hakkı yiyorsunuz, kendinizi dev aynasında görmekten vazgeçin!

İYİ Parti Afyonkarahisar İl

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar Belediyesi’nin hakkını arayan işçilere zulmettiğini belirterek baskıcı yönetim anlayışına tepki gösterdi.

İşçilere hak ettikleri zammı vermemek için Afyonkarahisar Belediyesi’nin direndiğini iddia eden Mısırlıoğlu; “Kendinizi dev aynasında görmekten vazgeçin” dedi.

“AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ, SİYASİ İKTİDARIN GÜCÜNE DAYANARAK ÇALIŞANLARINA ZULMEDİYOR”

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar Belediyesi’nde çalışan Belediye-İş Sendikasına bağlı işçilerin, 18 aydır hak ettikleri zammı alamadıklarını ve yasal yollarla haklarını aradıkları için cezalandırıldıklarını belirtti. Mısırlıoğlu, “Afyonkarahisar Belediyesi, siyasi iktidarın gücüne dayanarak çalışanlarına zulmediyor. Hakkı olan zammı vermediği çalışana hakkını aradığı için ceza veriyor. Bu sindirme politikasına boyun eğmeyen işçiler yasal yollarla haklarını ararken, Afyonkarahisar Belediyesi ahlaki ve etik kuralların dışına çıkarak işçilere mobbing uyguluyor. Yasal olarak hak ettikleri maaş ilk 6 ay 25 bin, ikinci 6 ay 29 bin TL olan işçileri 15 bin TL maaşa zorluyor. Bu haksızlığa boyun eğmeyip yasal yollarla haklarını arayan işçileri ise görev yerlerini değiştirerek cezalandırıyor. Her fırsatta dinden imandan bahseden bu zihniyet, kendini dev aynasında görüyor. Yüksek Hakem Kurulu’na işçilerin yaptığı başvuru haklı bulununca Sayın Zeybek bunu hazmedememiş olacak ki işçilerin görev yerlerini değiştirip onları adeta sürgüne yolluyor. Buradan Sayın Zeybek’e sesleniyorum; kul hakkı yiyorsunuz, kendinizi dev aynasında görmekten vazgeçin! İşçiye hakkı olanı verin.” dedi. >> Mehmet ALADAĞ’ın

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti