Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Muhalefet iktidarı enkaz başında arıyor”

AK Parti Afyonkarahisar İl

AK Parti Afyonkarahisar İl Eğitimcisi Şükrü Ersoylu, teşkilat mensuplarına eğitim verdi. Demokrasiye tuzak kuranların enkaz altında kalacağını söyleyen Ersoylu, “Muhalefetin, milletin meşru yollarla
vermediği iktidarı, enkaz başında elde etme arayışı, siyasi cibilliyetlerinin gereğinden ileri geliyor” dedi

 

İlçelerde eğitim çalışmalarına devam eden AK Parti Afyonkarahisar İl Eğitimcisi Şükrü Ersoylu, Dinar teşkilatını ziyaret ederek eğitim verdi.
Siyasi gündemi yorumlayan Şükrü Ersoylu, “Cumhur ittifakının önceliği deprem yaralarını sarmak, depremden kurtulan vatandaşlarımızın tedavi sürecini yönetmek, yemek barınma ve yeniden güvenli yapılara kavuşmalarını sağlamaktır. AK Parti il teşkilatları da bir taraftan deprem bölgesine yardımları ulaştırıp koordine ederken bir taraftan da siyasi gündeme yetişiyor. Yüreğimizi dağlayan deprem acısının ardından yaraların sarılmaya başlamasıyla beraber siyaset ortamı yeniden ısınmaya başladı. Öncelikle deprem süresince yapmış olduğunuz yardımlardan ve halihazırda yapmakta olduğunuz yardımlardan dolayı bu asil millet, millet olma şuuruyla, kardeşlik duygularıyla kendilerine uzatılan şefkat ve merhamet elini asla unutmayacaktır. Yine hepimiz şahitlik ediyoruz ki depremin ilk gününden itibaren devlet ve yöneticileri deprem bölgesindeki ağır kış şartlarına rağmen mümkün olan en kısa sürede deprem mağdurlarının yaralarına merhem olabilmek için sivil toplum örgütleri ve milletiyle birlikte yek vücut olarak olağan üstü gayret sarf ediyorlar.” dedi.
“EŞELEDİKLERİ ENKAZA GÖMÜLECEKLER”
Ersoylu sözlerini şöyle tamamladı: “Geldiğimiz nokta itibariyle, devleti ve meşru hükümetinin, asrın felaketi olarak kayda geçen elim hadiseyi, ulaştığı yüksek sorun çözme kapasitesiyle ve eylem planı ile toplumun güvenini kazanması, hain planı hazırlayanları ve işbirlikçilerini çılgına çevirmiştir. Muhalefetin, milletin meşru yollarla vermediği iktidarı, enkaz başında elde etme arayışı, siyasi cibilliyetlerinin gereğinden ileri geliyor. Lakin necip Türk milleti, enkazdan iktidar devşirmeye çalışan siyaset mühendislerine, eşeledikleri enkaza kimin gömüleceğini 14 Mayıs’ta sandıkta vurduğu tokatla yeniden gösterecektir.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti