Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Naim Ağabey keşke aramızda olsaydı”

Afyonkarahisar’a öğrenciler ile söyleşi

Afyonkarahisar’a öğrenciler ile söyleşi için gelen Milli Halterci Halil Mutlu, Cep Herkülü lakaplı merhum Halterci Naim Süleymanoğlu için “Keşke hala aramızda olsaydı, ama biz her zaman hasretle özlemle anacağız.” dedi

Kocatepe Ortaokulu’nda yaptığı söyleşi öncesinde basın mensuplarına Cep Herkülü lakaplı Milli Halterci merhum Naim Süleymanoğlu hakkında açıklamalarda bulunan Milli Halterci Halil Mutlu, “Rahmetli nurlar içinde yatsın Naim Ağabey bizim için bir idoldü.” dedi.
Halterci Süleymanoğlu filminin çekildiğini söyleyen Mutlu, “Naim Ağabey ile ilgili söylenecek çok şey var. Hiçbir şey söylememek de çok şey ifade ediyor. Rahmetli nurlar içinde yatsın Naim Ağabey bizim için bir idoldü. Yola çıktığımızda ilk kıvılcımı veren, bizi ateşleyendi. Ben spora başladığımda Naim Ağabey şampiyon olmuştu. İlk gördüğüm şampiyon Naim Ağabeyim idi. O gün itibariyle biz de yapabilir miyiz düşüncesini, isteğini ateşini bizim içimize düşüren Naim Ağabey’dir. Bizimle beraber dünya halterine, dünya sporuna çok şeyler katmıştır. Özellikle ülkemiz sporuna çok şeyler katmıştır. 1986’da Türkiye’ye iltica etti. 1988’de Türk halkını uluslararası alanda temsil etmeye başladı. Biz o yıllarda Naim Ağabey ile birlikte ilk altın madalyamızı aldık. Uluslararası 1988’den bu güne Naim Ağabey ile birlikte uluslararası arenadan hiç elimiz boş dönmedik. Madalyaya hasret kaldık. Tabiki madalya sayesinde bazı düşüşler yaşadık ama tek de olsa çift de olsa madalyalarımızı aldık. Bu süreçtir, sürecin başında da Naim Ağabey vardır. Kendini her zaman rahmetle anacağız. Biliyorsunuz önümüzdeki günlerde anma töreni var. Akabinde inşallah hepimizin beğeni ile izleyeceği Naim Ağabey’in hayatı sinema oldu biliyorsunuz. Onun galası var, galayı merakla ve sabırsızlıkla bekliyoruz. İyi bir film ortaya çıktığını biliyoruz. İnşallah bir nebze de olsa geçmiş günlerimizi de hatırlayacağız. Yeri gelecek güleceğiz, yer gelecek duygusallaşacağız. Keşke hala aramızda olsaydı, ama biz her zaman hasretle özlemle anacağız.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti