Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nice 58. yıllara

MHP Milletvekili Taytak, MHP

MHP Milletvekili Taytak, MHP İl Başkanı Kocacan, Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Derneği Genel Başkanı Özerkan ile Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Akar, gazeteniz Kocatepe’nin 58. yayın yılını kutladılar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kocatepe Gazetesi’nin 58. yayın yılı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, Kocatepe Gazetesi’nin 57 yıldır Afyonkarahisar’ın sesi olduğunu söyledi.
TAYTAK: KÜÇÜKKURT AİLESİ BASININ DUAYENİDİR
Kocatepe Gazetesi’nin kuruluşunun 58’nci yılına girmesi nedeniyle mesaj yayınlayan Milletvekili Taytak, “30 Ağustos 1965 yılında yayın hayatına başlayan, Kocatepe Gazetesi’nin 57. yılını tamamlayıp 58. yayın hayatına girmesi nedeniyle başta Kocatepe Gazetesi’nin sahibi Sezer Küçükkurt olmak üzere tüm gazete çalışanlarını kutluyor, yayın hayatınızda başarılar diliyorum. Rahmetli Şükrü Küçükkurt ve rahmetli İbrahim Küçükkurt ilimizin marka isimleriydi. Küçükkurt ailesi basının duayenidir. 57 yıldır Afyonkarahisar’ın sesi oldunuz. İlimizin siyasi, kültürel, ekonomik, sosyal konuları gündeme taşıdınız. Milli ve manevi konular üzerindeki hassasiyetinizi biliyor, takip ve takdir ediyoruz. Gazeteniz, genç kadrosu, dürüst, şeffaf ve sorumlu habercilik anlayışıyla bir maka haline gelmiştir. Kocatepe Gazetesi’nin 58. yayın yıldönümünü kutlar, şahsınız ve tüm çalışanlara başarılar dilerim.” diye konuştu.


KOCACAN: KOCATEPE HER ZAMAN HALKIN VE HAKLININ YANINDA
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Kocacan’da, Kocatepe Gazetesi’nin kuruluşunun 58. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Kocacan mesajında, “30 Ağustos 1965 yılında okuyucusuyla ilk kez buluştuğu günden bugüne kadar ilimizde tarafsız habercilik anlayışıyla, halkın ve haklının her zaman yanında olan Kocatepe Gazetesi’nin 58. yılını kutlarım. Gazete kurucularından olan merhum Şükrü ve İbrahim Küçükkurt’un yayın çizgisinden hiçbir şekilde ödün vermeden yayın hayatına devam eden Sezer Küçükkurt başta olmak üzere gazete çalışanlarını tebrik ediyor, 57 yıllık yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır. Kocatepe Gazetesi’nin ilimiz basınının gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına görevlerini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir.” dedi.


ÖZERKAN: AFYONKARAHİSAR BASINININ MİHENK TAŞI
Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan ise mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Zafer Bayramımızın coşkuyla kutlandığı bir günde 30 Ağustos 1965 tarihinde yayın hayatına başlayarak 58 yıldır hiç ara vermeden yayın hayatını sürdüren Afyonkarahisar basınının mihenk taşlarından Kocatepe Gazetesi’nin 58. yıl yaş gününü kutluyorum. Halkımızın ilkeli ve dürüst haber almaları konusunda bu güne kadar gösterdikleri özen ve hassasiyetlerini takdir ve tebrik ediyor, daha nice başarılı yıllar diliyorum. Basınımızın değerli takipçilerinin ilimiz ve ülkemizdeki son gelişmelere daha çabuk ulaşabilmeleri adına Kocatepe Gazetesi’nin sosyal medya ve Youtube TV hesaplarını takibe alarak sizlerin de destek olacağınıza yürekten inanıyorum.” şeklinde konuştu.


AKAR: İLKELİ, SAYGIN VE CESUR
Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar da yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kurulduğu günden bu yana ilkeli, saygın ve cesur gazetecilik anlayışıyla, vatandaşlarımızı bilgilendirmede başarılı bir yayın hayatını sürdüren Kocatepe Gazetesi’nin 58. kuruluş yıl dönümünü kutlar, gazete Sahibi Sayın Sezer Küçükkurt ve ekibinin başarılarının devamını dilerim.” >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti