Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özdilek’te 2 kutlama bir arada

Nisan ayı içerisinde 21’inci
Özdilek’te 2 kutlama bir arada

Nisan ayı içerisinde 21’inci yılını kutlayan Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi, birbirinden eğlenceli aktiviteleri ve kaçırılmayacak kampanyaları ile keyifli alışverişin tek adresi oldu. 14-15/22-23 Nisan tarihlerinde çocukları Elif’in Düşleri etkinliği ile buluşturan Özdilek AVM, 23 Nisan’da hem Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hem de 21’inci yaşını kutladı. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikler kapsamında 21’inci yıl anısına pasta kesilerek misafirlere ikram edildi. Ayrıca etkinliklere katılan çocuklara birçok hediye verildi. Özdilek misafirleri 23 Nisan’da da AVM’den mutlu ayrıldı.
Özdilek AVM, Nisan ayında etkinliklerle olduğu kadar yapılan kampanyalarla da tercih noktası oldu. Kaliteli ürün ve güler yüzlü hizmet anlayışından ödün vermeyen Özdilek AVM, 21. Yılını misafirleri ile kutladı. Hem bayram coşkusu hem 21’inci yaş coşkusu birleşince misafirler unutulmaz bir gün geçirdi. 2 hafta boyunca yoğun ilgi gören Elif’in Düşleri etkinliğinin yanı sıra ege yöresi oyunları ile zeybek ekibi de ilgi ile izlendi.
MİRAÇ KANDİLİ İÇİN
LOKUM DAĞITILDI
23 Nisan Pazar günü AVM’ye gelen misafirler kapıda bayraklarla karşılandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla AVM içerisinde gün boyunca çocuk şarkıları yayınlandı. Aynı gün Miraç Kandili de unutulmadı. AVM’ye gelen misafirlere lokum ikram edildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti