Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Parkhayat, her geçen gün büyüyor

Parkhayat Hastaneleri Yönetim Kurulu
Parkhayat, her geçen gün büyüyor

Parkhayat Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Dr. Arabacı ziyaret sırasında Parkhayat Hastaneleri olarak günden güne daha büyük ve daha kurumsal hale geldiklerini, bunda Vali Hakan Yusuf Güner’in desteklerinin olduğunu söylerken, kendilerine şükranlarını arz ettiklerini belirtti. Afyon hastanesinin ardından Konya’nın Akşehir ilçesinde de hastane kurduklarını belirten Arabacı; “Afyonkarahisar ve Akşehir hastanesi ile birlikte gruba bağlı hastanelerin markalaşma üzerine çalışmalar yaptık. Bunun nedeni de sağlık sektöründe bölgesel olmanın dışında daha çok ulusal bir marka haline gelmek istememiz” dedi.
HASTALAR ÖZEL VE DEĞERLİ
Hastaneler hakkında detaylı bilgiler veren Arabacı, hastanelerine tedavi için gelen tüm hastaların kendilerini özel ve değerli hissettiği, hekim ve çalışanların hastayı değerli ve özel bildiği bir hastane sistemini giderek geliştirilmesini amaçlayan bir kuruluş olma yolunda ilerlediklerini söyledi.
ZİYADESİYLE MUTLU ETTİ
Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ise “Afyonkarahisar Devlet Hastanesi son yapılan çalışmalar ve faaliyetler sonucunda halkımıza en iyi ölçüde hizmet verecek bir kampüs halini aldı. Bu kampüsün içerisine Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin de dahil olması buranın işlevselliğini artırdı. Bunun yanında Afyon Kocatepe Üniversitemizin sağlık sektöründe yaptığı ilerlemelerde takdire şayandır. İçerisinde Türkiye’de sayılı cihazların bulunduğu 180 Yataklı Onkoloji Ve Hematoloji Hastanesi de buna en güzel örnektir. Bunun yanında termalin başkenti olan ilimizde termal sağlık sektörünün de önemli ölçüde ilerlediğini söylemek istiyorum. İşte tüm bu ilerlemelerin yanında Parkhayat Hastaneleri gibi özel kuruluşların da kendilerini günden güne yenilemeleri, büyümeleri ve halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Ben bu anlamda kendilerine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti