Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pette Afyonkarahisar’a geliyor – Kocatepe Gazetesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının
Pette Afyonkarahisar'a geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının desteğiyle Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi tarafından hayata geçirilen Pette Çocuk Tiyatrosu, Türkiye’nin dört bir yanında küçük izleyicilerle buluşuyor. Şirketin sevimli karakteri Pette ve arkadaşlarının renkli maceralarını anlatan “Pette Yollarda” adlı gösteri, çocuklara eğlenceli anlar yaşatıyor.
Pette Çocuk Tiyatrosu, geleceğin teminatı yeni nesillerin tiyatro ile buluşmasını sağlama ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunma amacıyla Türkiye’yi dolaşıyor. Şirketin kurumsal kimliğini yansıtan Pette karakteri ve arkadaşları, TRT ekranlarından tanınan Kerem Eser ile birlikte “Pette Yollarda” adlı sahne gösterisini sunuyor. Çocukların gelişim düzeylerine uygun ve güzel sanatlara ilgi duymalarını sağlayacak bir içerikle hazırlanan gösteri, küçük izleyicilere hoşça vakit geçirterek onları eğlenceye doyuruyor.
Pette ve arkadaşlarının renkli maceralarını müzikler, şarkılar, danslar ve illüzyon gösterileri eşliğinde sahneye taşıyan “Pette Yollarda”, şirketin posta, kargo, bankacılık, teknoloji gibi alanlardaki hizmetlerini neşeli bir dille çocuklara tanıtıyor.
Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan Pette Çocuk Tiyatrosu, 27 Aralık 2018 tarihinde saat 13:30’da Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi Uydukent/Afyonkarahisar adresinde Afyonkarahisar’lı çocuklarla buluşacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti