Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“PTT Dünya markası haline geldi”

PTT Başmüdürlüğü’nde 178. kuruluş
“PTT Dünya markası haline geldi”

PTT Başmüdürlüğü’nde 178. kuruluş yıl dönümü etkinliklerle kutlandı. İlk olarak PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir basın açıklaması yaptı. 178. yaş gününü kutlamanın haklı gururunu yaşadıklarını aktaran Başmüdür Örsdemir, “23 Ekim 1840 yılından bu yana, köklü bir geçmiş ve kültürel mirasa sahip olan kuruluşumuzun 178. Yıl dönümünü idrak etmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayış ile aziz milletimize iki asra yakın süredir hizmet sunmaya devam eden PTT, 178. yılını geride bırakırken; yeni yapılanması ile hizmet yolculuğunu da sürdürmektedir. Bugün; posta ve kargo işlemleri ile birlikte tüm bankacılık ve sigortacılık işlemlerini yapan, PTTCeII, HGS, E-Ticaret gibi çok çeşitli alanlarda yaygın işyeri ağı ile birçok hizmeti milletimize sunan, özellikle hizmet kalitesi ve çeşitliliğinin artırılması noktasında yenilenerek çağın en son teknolojisiyle atılımlarını gerçekleştiren bir dünya markasıdır.” dedi.
“AFYON’DA 101 İŞYERİ”
Afyonkarahisar’da PTT’nin 101 işyerinin bulunduğunu belirten Başmüdür Örsdemir, “PTT, 5 binden fazla işyeriyle Posta, Banka, Kargo ve Lojistik sektörlerinde ülkemizin her köşesinde hizmet vermekte olan marka değeri yüksek dev bir milli kuruluşumuzdur. PTT olarak ilimizde toplam 101 işyeri ile faaliyetini sürdürmekte olup, yeni açılması planlanan şubelerimizle de, halkımıza daha yakından hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Kuruluşumuzun bugünlere gelmesinde emeği geçen ve ahirete intikal etmiş çalışanlarımızı rahmetle anarken, emeklilerimize sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yaşam, mevcut tüm çalışanlarımıza da sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. Halkımızdan aldığımız güç ve güvenle ‘Güçlü Türkiye’nin Yenilenen PTT’si’ sloganıyla hizmet veren tüm mesai arkadaşlarımı kutlar, 178. Kuruluş Yıldönümünün ülkemize, milletimize ve çalışma arkadaşlarıma hayırlar getirmesini temenni ederim.” ifadesine yer verdi.
178’NCİ MÜŞTERİYE KİTAP HEDİYESİ
Açıklamanın ardından PTT kuruluşunun 178. yıl dönümü nedeniyle PTT gişesinde 178. müşteri olan Şükrü Babat’a Başmüdür Örsdemir tarafından “Hz. Muhammed’in Mektupları” ve “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” adlı kitaplar ile Türk Bayrağı şeklindeki PTT logolu duvar saati hediye edildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti