Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ramazan Ayı hayırlara vesile olsun

Afyonkarahisar protokol üyeleri, Ramazan

Afyonkarahisar protokol üyeleri, Ramazan Ayı başlangıcı nedeniyle yayınladıkları mesajlarda Ramazan-ı Şerif Ayı’nın hayırlara vesile olmasını dilediler

 

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının salgın gölgesinde geçireceleceğini belirterek, “İslam Âlemi’nin özlemle beklediği, rahmet, mağfiret, dua, ibadet ve Kur’an ayı, on bir ayın sultanı Ramazan’ı- Şerif’e kavuşmanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Koronavirüs salgını gölgesinde karşıladığımız Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gelişiyle gönüllerimizi aydınlatan rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının evlerimize bereket, manevi dünyamıza huzur, ailemize, ülkemize ve İslâm Âlemine hayırlar getirerek insanlığın barışına vesile olmasını Cenâb-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Müslüman âleminin ve tüm vatandaşlarımızın Ramazan Ayını tebrik ediyorum.” dedi.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise, “Zengin ile fakir arasında bir köprü kurulduğu değerli bir aydır Ramazan ayı. Karşılıklı hoşgörünün, güvenin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın olduğu yerde huzur vardır, barış vardır. Ramazan ayının insanlar arasında birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde büyük katkısı vardır. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve geleneklerimiz Ramazan ayında yeniden güçlenir ve kuvvetlenir. Bu ayda insanlar tuttukları oruçlarla hem bedenlerinin şükrünü yapmış hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış olurlar. Bu nedenle Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan Ayı’nın şehrimize, ülkemize ve İslam Âlemine, tüm insanlığa sağlık başta olmak üzere barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu.
Öte yandan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Av. Burhanettin Çoban, AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’de yayınladıkları mesajlarla Ramazan-ı Şerif Ayı’nın hayırlara vesile olmasını temenni ettiler.
>> Hayriye CANER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti