Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ramazan Bayramı mübarek olsun

Afyonkarahisar protokol üyeleri, Ramazan

Afyonkarahisar protokol üyeleri, Ramazan Bayramı nedeniyle
yayınladıkları mesajlarda bayramın hayırlara vesile olmasını dilediler

 

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek,toplum olarak dayanışma ve kaynaşma günü olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevincinin yaşanıldığını söyledi.
“SABIR VE DİKKAT GÖSTERMELİYİZ”
Vali Çiçek, “Dini bayramlar, birlik ve beraberliğin, barış, kardeşlik ve hoşgörü gibi olguların yaşanmasına vesile olan müstesna günlerdir. Milletçe milli ve manevi duygular ile sosyal sorumluluk bilincinin en üst seviyede yaşandığı dini bayramlarımızı son bir yıldır pandemi nedeniyle biraz buruk bir şekilde yaşasak da, ülkemizin koronavirüs sebebiyle kapanmaya gittiği şu günlerde önümüzdeki yıllarda bayramlarımızı daha coşkulu ve doyasıya yaşamak için biraz daha sabır ve dikkat göstermeliyiz. Bu vesileyle, tüm Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimin ve mesai arkadaşlarımın bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.” dedi.
“BAYRAMLAR MÜSTESNA GÜNLERDİR”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, bayramların, insanları birbirine yakınlaştıran, kucaklaştıran ve toplumsal barışı pekiştiren çok anlamlı günler olduğunu söyledi. Başkan Zeybek, Ramazan Bayramı’nın hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günlerden biri olduğunu ifade ederek, “Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimin ve İslam Âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, bu mübarek bayram günlerinin insanlığın içinde bulunduğu salgın hastalık sürecinden kurtulmasına vesile olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.
Öte yandan; Orman ve Su İşleri eski Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz ve TÜRKAV Şube Başkanı Ahmet Nal yayınladıkları mesajlarla mübarek Ramazan Bayramı’nı kutladılar. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti