Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ramazan keyfi Özdilek’te yaşanır – Kocatepe Gazetesi

11 Ayın Sultanı Ramazan’da
Ramazan keyfi Özdilek’te yaşanır

11 Ayın Sultanı Ramazan’da kampanyalarına devam edecek olan Özdilek, geleneksel Ramazan etkinlikleri ile de göz doldurmaya hazırlanıyor. İftardan önce ve sonra gerçekleştirilecek etkinliklerde, Özdilek Afyonkarahisar AVM Ramazan ayının manevi atmosferini müşterilerine yaşatacak. Özdilek, hazırladığı Ramazan menüleri ile kaliteli ve güler yüzlü hizmetini birleştirerek müşterilerinin sevgi ve huzur dolu iftar geçirmesine ortam sağlayacak.
Yolların, kültürlerin ve lezzetlerin kesiştiği nokta olan Özdilek Afyonkarahisar AVM, Ramazan ayına özel hazırladığı iftar menüleri ve geleneksel Ramazan gösterileri ile unutulmaz bir Ramazan ayı geçirilmesine vesile olacak. Yöresel tatların ve modern lezzetlerin birleştiği Özdilek Afyonkarahisar AVM’de her bütçeye uygun menüler bulunuyor. Ramazan ayına özel bol çeşitli iftar menüleri 29,90 TL’den başlıyor. Sağlıklı ve hijyenik ortamlarda yetiştirilen hayvanlardan elde edilen etlerle meşhur İnegöl Köfte, Piliç Sote, Hünkâr Beğendi ve Karışık Izgara menüleri, Ramazan’da en uygun fiyatlarla Özdilek’te.
HACİVAT KARAGÖZ GÖSTERİSİ YAPILACAK
Ramazan ayının maneviyatını hissettirecek atmosferi ve etkinlikleri ile Özdilek Afyonkarahisar AVM, bu Ramazan’da da bir çok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Her yaş grubuna hitap edecek gösterilerle Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Özdilek AVM’de keyifli vakit geçirebilecek. Balon Show, Kukla Arabası, Jonglör, Sihirbaz, Ateşbaz, Orta Oyunu gibi birçok geleneksel gösteri Ramazan ayı boyunca hafta sonları Özdilek’te olacak. Ayrıca Ramazan akşamlarının olmazsa olmazı Hacivat Karagöz de 3 farklı versiyonu ile Özdilek’te gösteri yapacak. Hacivat-Karagöz oyunu hem canlı, hem maskot, hem de gölge oyunu olarak izlenebilecek. Ramazan Bayramı da çocuklar için şeker tadında geçecek. En sevilen çizgi film karakterlerinden Harika Kanatlar, Özdilek Afyonkarahisar AVM’de hünerlerini sergileyecek. Harika Kanatlar etkinliği, 6-7-8 Temmuz’da gerçekleştirilecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti