Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı Belediyesi, THY ile ortak proje çalışması yapacak

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Türk Hava Yolları ile ilçenin önünü açacak ortak projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi

 

Türk Hava Yolları (THY) İstasyon Şefi Erhan Bulut, Zafer Havalimanı İşletme Şefi Ali Ersan Altundal, Sandıklı Hüdai Termal Sağlık Turizmi Geliştirme ve Tanıtım Derneği Başkanı Ahmet Yavuz, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü ziyaret ettiler.
Ziyarette, Zafer Havalimanının ka-pasitesinin arttırılması, Sandıklı ile Zafer Havalimanı arasında yapılabilecek ortak çalışmalar, kaplıca bölgesine gelen misafirlerin bölgeye hızlı ulaşmaları için yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Sandıklı İlçesi’nin potansiyelinin her geçen gün arttığına dikkat çeken Başkan Mustafa Çöl, özellikle kaplıca bölgesinin Resmi Gazetede yayınlanan Bakanlar Kurulu kararı ile termal turizm alanları içerisinde kalmasının kendileri için büyük bir fırsat olduğunu belirterek, “Bu bağlamda Türk Hava Yolları ile ilçemizin önünü açacak projelerde birlikte çalışmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Dönem dönem ya da belirli aralıklarla organizasyonlar yapılabilir.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti