Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı’da ihtiyaç sahibi öğrencilere özel protokol

Sandıklı İlçesi’nde maddi durumu

Sandıklı İlçesi’nde maddi durumu yetersiz öğrencilerine her ay harçlık verilmesine yönelik protokol imzalandı

 

İhtiyaç sahibi öğrenciler için imzalanan protokole; Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt, Sandıklı Maarif Sevenler Derneği Başkanı İbrahim Demirkıran imza attı.
Protokolle okulların açık kaldığı zaman dilimleri içerisinde her ay, okul müdürlüklerince belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere harçlık dağıtılacak. Sandıklı Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sandıklı Maarif Sevenler Derneği ortaklığında yapılacak organizasyonda ilçe merkezi ve köylerde okuyan öğrencileri kapsayan projeyle, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşılarak destek olunması amaçlanıyor.
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl konu hakkında şunları söyledi: “İhtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimizin eğitim hayatları boyunca önlerine çıkan maddi problemleri aşmaları, daha başarılı öğrenciler olarak tahsil hayatlarına bir nebze olsun destek olmak adına bir proje başlattık. Proje ortaklarımız olan; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze Sandıklı Maarif Sevenler Derneğine çok teşekkür ediyorum. Böylesine güzel bir projenin paydaşlarından olduğumuz için şahsım ve Sandıklı Belediyesi olarak duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Ben burada emeği geçen bütün hemşehrilerimizi tebrik ediyor, eğitim ve öğretime verdikleri desteklerden dolayı kendilerini kutluyorum.”
>> Hayriye CANER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti