Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saygınlığı, eğitimi, birlikteliği sağlayacağız – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali
Saygınlığı, eğitimi, birlikteliği sağlayacağız

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası  (ASMMO) Başkan Adayı Semai Kaya ve ekibi Kocatepe Gazetesi’ni ziyaret ettiler.
“ÜST DÜZEY ÇÖZÜMLER ARAYACAĞIZ”
ASMMMO Başkan Adayı Semai Kaya, bu hafta sonu yapılacak olan oda genel kurulu ve seçimlerine meslektaşlarına, odaya daha iyi hizmet sunabilmek için ekip olarak aday olduklarını söyledi. Birbirlerini sevip, bir araya gelebilmelerinin başlangıç olduğunu belirten Kaya; “Birbirimizi sevmek, biraraya gelebilmek başlangıçtır. ‘Bir arada durabilmek ilerlemek, birlikte çalışmak başarıdır’ sloganı ile yola çıkıyoruz. Tüm meslek mensuplarını kucaklayan yönetim anlayışıyla ortak sorunların üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Büyük bir umut ve heyecanla yeni döneme adım atmaya hazırlanıyoruz. Genç dinamik kadromuz ve meslektaşlarımızla omuz omuza vererek meslektaşlarımızın ve odamızın haklarını en üst düzeyde savunacağız. Tek başına başarıyı yakalamak mümkün değildir. Bu nedenle biz her zaman hep birlikte diyoruz ve beraberce arzuladığımız hedeflere ulaşacağımıza inanıyoruz. Bizler ilkeli, deneyimli, katılımcı, tarafsız üretken ve paylaşımcı bir anlayışla mesleki eğitim programlarımızla haksız rekabetle mücadele çalışmalarımızla ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan sorunları takip edip bu sorunları en üst düzeyde çözümler arayacağız” dedi.
“MESLEKİ SAYGINLIĞI ARTTIRACAĞIZ”
Türkiye’nin kalkınmasında mükellef ile devlet arasında kesintisiz iletişimin sağlanması için en önemli görevin serbest muhasebeci mali müşavirlere düştüğünü söyleyen Semai Kaya, mali müşavirlik mesleğinin, kendi yasal çerçevesi içerisinde ve mesleki anlamda sağlam ayaklar üstünde durması gerektiğini kaydetti. Küresel dünyada yaşanan ekonomik gelişmeler nedeniyle mesleklerinin her geçen gün daha önemli hale geldiğini belirten Kaya; “ Meslektaşlarımızın sıkıntılarını biliyoruz. Biz bu sorunların çözümü için elimizden geleni en üst düzeyde yapacağız. İlçelerdeki meslektaşlarımızın unutulmuşluğunu ortadan kaldırarak bölgesel toplantılar düzenleyerek genel manada Maliye, SGK’da, İŞKUR vb. diğer kurumlarda mali müşavirler olarak ilişkilerimizi yeniden düzelterek yeni bir ivme kazandıracak mesleki saygınlığımızı arttıracağız. Biz son derece geniş bir meslek camiasıyız. Türkiye genelinde sayımız 111 bine ulaşırken, Afyonkarahisar genelinde bu rakam 491’dir. İl merkezinde 320 üyemiz bulunurken 171 üyemiz ise ilçelerde faaliyet göstermektedir” diye konuştu.
“BUGÜNE KADAR DİK DURDUK”
“Bazı meslektaşlarımızca siyasi kimliğimizden bahsedilerek seçim işlerine siyaset karıştırıldığından bahsedilmektedir” diyen Kaya şöyle konuştu: “Yönetim kuruluna talip olan diğer meslek mensubu arkadaşımız ya ekibini kendisi hazırlamamış ya da ekibindeki arkadaşların siyasi kimliğinden bihaberdir. Bununla birlikte konu dik durmaksa eğer, biz bugüne kadar başkalarına yaslanarak değil kendi ayaklarımız üzerinde dimdik durduk. Bu bağlamda adaylığımızı açıkladığımız günden beri tarafıma ve ekibime gösterilen teveccühden dolayı tüm meslektaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunarız. Vesselam, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarını birlik ve beraberlik içerisinde çözeceğimize inancımız tamdır.” SMMMO Başkan adayı Semai Kaya’nın yanı sıra ziyarette; Mehmet Canbay, Akın Kızar, Yusuf Tür, Erdoğan Yıldırım ve Mehmet Albayrak hazır bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti