Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Seçimin galibi AK Parti değil, Karabacak”

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Güney Beldesi’ndeki seçimin galibinin AK Parti değil,
Erol Karabacak olduğunu söyledi. Mısırlıoğlu, “Seçim öncesi yapılan tüm anket sonuçlarında
Erol Karabacak’ın hangi partiden aday olursa bu seçimi kazanacağı belliydi” dedi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu dün öğlen partide basın toplantısı düzenledi. Mısırlıoğlu’nun gündeminde Güney Beldesi’ndeki Belediye Başkanlığı seçim süreci, internet üzerinden yapılan açıklamalara karşı başkentin sessizliği vardı.
“KARABACAK’IN OYUNU AK PARTİ ADAYLIĞI DÜŞÜRDÜ”
Muhammet Mısırlıoğlu; Bitlis’te terör örgütü ile çatışırken şehit olan Jandarma Teğmen Baki Koçak, Güvenlik Korucusu Yücel Akı, Hatay’da kazada şehit olan Uzman Çavuş Necati Yatkak ve Irak’ta Pençe-Yıldırım harekâtında şehit olan Uzman Çavuş Samet Şeker’e Allah’tan rahmet, aileleri ve Türk Milletine başsağlığı diledi. Sinanpaşa’nın Güney Beldesi’nde 6 Haziran 2021 Pazar günü yapılan Belediye Başkanlığı seçimlerini değerlendiren Mısırlıoğlu, “Tüm vatandaşlarımızın gözünün Güney beldesinde olduğu bir seçim tamamlandı. Bu seçimin galibi AK Parti değil Erol Karabacak’tır. Yapılan tüm anket sonuçları seçim öncesinde göstermiştir. Erol Karabacak’ın hangi partiden olursa olsun bu seçimi kazanacağı belliydi. Anketler yüzde 70 gösterirken seçim sonucunda aldığı oy yüzde 63 olmuştur. AKP’den aday olması oy oranını düşürmüştür.” dedi.
“ÜRÜN’Ü KINIYOR ÖZÜR DİLEMEYE DAVET EDİYORUM”
Seçimi kazananı tebrik etmenin görevi olduğunu söyleyen Mısırlıoğlu, “İktidar tarafından olağan dışı bir seçim süreci yaşatıldı. Sanki Türkiye’nin metropolü Güney Beldesi gibi devletimizin bütün imkânları seferber edildi. AK Parti tarafından seçim rüşvetlerinin mübah sayıldığı bir seçim sürecini geride bıraktık. Seçimi kazanmak için ‘Gerekirse para verin, gerekirse rakı sofrası kurun diyen insanlarımızı çok affedersiniz ‘İte, köpeğe’ benzeten Sayın Halil Ürün’ü buradan kınıyorum. Kendisini halkımızdan özür dilemeye davet ediyorum.” diye konuştu.
“ÖNEMLİ OLAN GÜNEY SEÇİMLERİNİ KAZANMAKTI”
AK Parti tarafından seçimleri kazanmak için tüm devlet imkânlarının seferber edildiğini ifade eden Mısırlıoğlu, “Seçimleri kazanmak için devletimizin bütün imkânlarını seferber ettikleri gibi Bakanlar adeta kasabaya tur düzenlediler. Yaklaşık 10 gün önce akaryakıta yüzde on zam yaparak piyasaları bir anda allak bullak etiler. Yapılan zam bütün ürünlere yansıtıldı. Vatandaşımızın sofrasındaki her şey zam geldi. Yazık günah değil mi, sizin savurganlığınızın cezasını halkımız neden çekecek. Ama olsun siz Güney seçimlerini kazandınız, önemli değil. Ankara’da oturanlar youtube üzerinde yapılan açıklamalar karşısında sessizliklerini koruyorlar. Bu onların suçlu olduğunun göstergesidir. Derhal bu adı geçen kişiler görevden alınmalı haklarında yasal işlem başlatılmalı. Siz bu ülkede adaleti öldürdünüz.”
“AFYON MERKEZDE KÖYDEN BETER MAHALLELER VAR”
Yandaş şirketlerin vergi borçlarını affederken öğrenim kredisini ödeyemeyen gençlere haciz kararı çıkarıldığını söyleyen Mısırlıoğlu şunları kaydetti: “Yazık günah. Biz vatanımızı ve milletimizi bu ülkeyi yönetenlerden çok seviyoruz. Bize zillet yakıştırmasında bulunanları buradan şiddetle kınıyorum. Yirmi yıldır yaptıkları ortaya döküldü. Seçimlerde yapılanları halkımız gördü. Afyonkarahisar’ın köyden beter halde olan mahalleleri var. Buralarda yaşayanlar buna layık değil. Çöp yığınları her yerdedir.”
“VİRÜSE KARŞI KONTROLLÜ YAŞAMA ÖZEN GÖSTERİLMELİ”
Küresel salgın sürecinde yeni normalleşme döneminde birçok yerde halkta anormal bir rahatlama yaşanıldığına dikkat çeken Mısırlıoğlu şöyle konuştu: “Kovid-19 küresel salgınında tehlike geçmiş değil. Kontrollü yaşama özen göstermeliyiz. Uyuşturucu konusunda gençlerimiz korumalıyız. Emniyetimiz canla başla mücadele ediyor. Daha etkin mücadele edeceğinden de eminiz. Son olarak Güney seçimlerine katılan bütün partilere ve adaylarına teşekkür ediyorum. İnşallah kazanan Güney kasabası halkı olsun.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti