Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit aileleri ve gazilerden AFJET’e teşekkür

Türkiye Harp Malülü Gaziler
Şehit aileleri ve gazilerden AFJET'e teşekkür

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi üyeleri AFJET Genel Müdürü Dr. Yusuf Ulutürk’e şirket yönetiminin şehit aileleri ve gazi abonelere jeotermal ısınmada sağladığı yüzde 60 indirim nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyaret sırasında şirketin sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında derneğin klima ihtiyacının karşılanması noktasında yazılı başvuruda bulunulması halinde konunun değerlendirilebileceği gündeme geldi.
İNDİRİM ONORE ETTİ
Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, AFJET A.Ş. Genel Müdürü Dr. Yusuf Ulutürk’e yönetim olarak kendilerini kabul ettikleri için teşekkür etti. Türkiye’nin her bir köşesine hemen hergün bir şehit geldiğini belirten Kumartaşlı; “Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren jeotermal ısıtma firması AFJET’in hergün şehit veren bir ülkede şehit aileleri ve gazileri unutmayıp yaklaşık 3 yıldır yüzde 60’lık indirimi bizleri son derece mutlu ederken onurlandırdı. Bu anlamda tüm şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına AFJET A.Ş. Yönetim Kurulu adına şirketin Genel Müdürü olarak şahsınıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah razı olsun. Memleketimizin bu tür birlik ve beraberliklere ihtiyacı var. Sizler bizlere destek verdikçe bizlerde şehit aileleri ve gaziler olarak ‘Bu bayrak inmez bu vatan bölünmez diyoruz’ Tekraren verilen destek ve gösterilen hassasiyet nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.
“ELİMİZDEN GELENİ
YAPMAYA HAZIRIZ”
AFJET A.Ş. Genel Müdürü Dr. Yusuf Ulutürk, şehit aileleri ve gazileri temsilen dernek yönetiminin ziyaretinin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Türkiye’nin son günlerde hassas bir dönemden geçtiğini belirten Ulutürk; “Özellikle ülkemizin varlığına ve bütünlüğüne kast eden bölücü terör örgütü malum olduğu üzere büyük bir kısmı dış güçlerce destekleniyor. Biz ülke olarak yıllardır bu coğrafya da hükmediyoruz. Bizler bunun üstesinden her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlikle geleceğiz. Yüreğimiz her gün farklı illere, yörelere gelen şehitlerimizin cenazeleri ile yanıyor. Vatanımızın birliğine kast eden düşmanlar emellerine ulaşamayacaklar. Bu mücadele verilirken gazilerimiz ve şehitlerimizin geride bıraktıkları ailelerine bizim her kademede sahip çıkmamız gerekiyor. Biz de AFJET A.Ş. şirketi yönetim kurulu olarak 3 yıl önce şehit aileleri ve gazi abonelere indirim teklifi geldiğin de durumu değerlendirip gereğini yaptık. Merkezde ve Gazlıgöl de ne gerekiyorsa bize emanet olan bu kesim için elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız” diye konuştu.
Ziyarette; Dernek Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı’nın yanı sıra şehit babaları Mustafa Çınar, Mehmet Çiftçi, gaziler Şemsettin Atacan, Tahsin Koç’da hazır bulundular.
>> Burcu AYDIN’ın özel haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti