Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sınıf Öğretmenlerine Bağlama Çalma Becerisi Kazandırıldı

Sınıf öğretmenlerinin müzik derslerini daha aktif kullanmalarına yönelik temel bağlama çalma becerisi atölye çalışmaları tamamlandı.

Sınıf öğretmenlerinin müzik derslerini

Bağlama çalma becerisi atölyel çalışmasına eğitmenlik yapan Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ)  Devlet Konservatuvarı Türk Halk Müziği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sami Emrah Gerekten, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi makamında ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Afyon Kocatepe Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile il merkezi ve ilçelerinde göre yapan sınıf öğretmenlerinin müzik derslerini daha aktif kullanmalarına yönelik temel bağlama çalma becerisi atölye çalışmaları düzenlendi. TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi müzik atölyesinde gerçekleştirilen eğitimi Dr. Sami Emrah Gerekten verdi. Eğitimlerini tamamlayan Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Halk Müziği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sami Emrah Gerekten, Şube Müdürü Hikmet Tuncer ile birlikte İl Müdürü Miraç Sünnetci’yi ziyaret ederek eğitimde yer aldığı için duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Müdür Sünnetci, “Atölyeye katılan sınıf öğretmenlerimizin bağlamanın ilköğretim aşamasında verimli bir öğretim aracı olarak kullanılması hedefiyle başlanılan eğitimlerin genele yayılması için çalışıyoruz. ” dedi. Ziyaret, İl Müdür Miraç Sünnetci’nin çalışmalardan dolayı Öğretim Üyesi Dr. Sami Emrah Gerekten’e “Teşekkür Belgesi” takdimi ile sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti