Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Survivor Da Aç Kalınıyor Mu?

Ekranların sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor’da yarışmacılar aç kalıyor mu sorusu merak edilen soruların başında geliyor.

Ekranların sevilen yarışma programlarından

İzleyicisi çok olan yarışma programlarından Survivor da yarışmacıların kazandıkları etaplar sonucu yiyecek ve içecek elde etmelerini çok kişi gerçekçi bulmuyor. Kamera arkasında yarışmacılara belli ölçüde yiyecek imkânı sunulduğu düşünülüyor. Özellikle Survivor yarışmasının ilk zamanlarında insanın en temel ihtiyaçlarından olan yemek ve tuvalet ihtiyacının yarışmacılar için eziyete dönüştüğü düşünülüyordu. Yarışmacıların hindistan cevizi yiyip, üzerine su içince, Ada da zor zamanlar yaşadıkları gündeme geliyordu. Survivor yarışmacılarının, gerçekten aç kalıp kalmadıkları merak konusu.

Yarışma izleyicileri arasında “Kameraların kayıtta olmadığı yerlerde onlara gizlice yemek veriliyor mu?” sorusuna tartışmalarla yanıt aranırken yarışmacıların tuvalet ihtiyaçlarını nasıl karşıladığıda ayrı bir merak konusu oluyor. Yapılan araştırmalarda yarışmacılara gizlice yemek verildiğine dair bir ipucu bulunamadı. Kameralar önünde de açıklandığı gibi belli sürelerde pirinç, yağ ve hamur gibi erzaklar ekiplere veriliyor. Ayrıca yarışmalarda diledikleri kadar su içme imkânları var. Gerisi yarışmacıların ve ekiplerin yeteneklerine bağlı kalıyor. Kimi balık tutuyor, kimi ormanda fıstık buluyor, kimi kokonat yani Hindistan ceviziyle günlerini geçiriyor. Zaten yarışma içinde ödül oyununu kazananlar için açlık mümkün değil. Ama kaybedenler için her yarışma bir yıkıma dönüşüyor. Ormanlık alanda yarışmacılar çeşitli şekillerde tuvalet ihtiyaçlarını gideriyorlar.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti