Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TED’in sınavında 1850 öğrenci ter döktü

TED Afyon Koleji tarafından
TED’in sınavında 1850 öğrenci ter döktü

TED Afyon Koleji tarafından düzenlenen TED’e Giriş ve Bursluluk Sınavı yoğun bir taleple karşılaştı. İki oturum halinde yapılan sınava toplam 1850 öğrenci katıldı. Sabah ve öğlen oturumları öncesinde sınava girecek öğrenci velileri için TED Afyon Koleji Tanıtım Sunumu yapıldı.
3’üncü sınıftan 7’nci sınıfa kadar öğrencilerin katıldığı sınavda başarı elde edenler, başarı durumlarına göre farklı oranlarda burs imkânı elde edecekler. 2015-2016 eğitim öğretim yılında Park Grup A.Ş.’nin iktisadi işletmesine katılan TED Afyon Koleji, Afyonkarahisar’da yaşayan öğrenciler için üst düzey imkânlar sunmaya devam ediyor. Akademik başarısının yanı sıra, TED Afyon Koleji aynı zamanda öğrencilerinin; sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda başarılı olmalarını sağlıyor. TED Afyon Koleji Yabancı Dil alanında da uyguladığı sıra dışı eğitim programlarıyla öğrencilerin yabancı dil becerilerini üst seviyelere çıkarıyor.
TED’e Giriş ve Bursluluk Sınavı’na katılan öğrenci velileri, ilgi ile izledikleri sunum sonrasında, bu sınavı çok önemsediklerini ve çocuklarının TED kültürü ile yetişmesini istediklerini belirttiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti