Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilim Fuarları’nın eğitime katkısı büyük

İl Milli Eğitim Müdürü
Bilim Fuarları'nın eğitime katkısı büyük

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Hacı Ahmet Özsoy Ortaokulu’nda organize edilen TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılış programına katıldı. Açılışa Yalçın’ın yanı sıra AKÜ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kahraman, MEM Şube Müdürü Mustafa Koçak, okul müdürleri ve çok sayıda öğretmen, öğrenci ve veli katıldı.
Okul Müdür vekili Alper Güngör, Bilim Fuarı’nda 21 öğretmen danışmanlığında 120 öğrencinin çalışmalarından oluşan 54 proje sergilendiğini, içlerinde çok dikkat çekici projelerin yer aldığını ifade etti.
KENDİ DİNAMİKLERİNİ KEŞFEDİYORLAR
Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın ise, TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın ortaokullarda düzenlenmesinin öğrencilere küçük yaştan itibaren bilim ve teknolojiye bir merak ve ilgi uyandırdığını, öğrencilerin kendi dinamiklerini keşfetmesinde 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları’nın çok önemli katkılarının olduğunu belirtti. Sergideki projeleri büyük bir dikkatle inceleyen Yalçın öğrencilerden projeleri hakkında bilgiler aldı.
Fuarda yer alan “Hidrolik Robot”, “Boyunuzun Ölçüsünü Alalım”, “Kimim Ben”, “Tohumun Serüveni”, “ Hava Atıcısı”, “Turan Taktiği” gibi birçok çalışma ile birlikte okuldaki resim ve müzik aletleri sergisi, sergiyi ziyaret edenler tarafından ilgi topladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti