Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Teröristler orman yakarken korkan CHP kınamadı”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Cumhuriyet tarihi boyunca fidan dikimi konusunda AK Partinin rekorlar kırdığını belirtti. Yurdunuseven, “ PKK’lı teröristler orman yakarken CHP’liler seyretmekle yetindi. Korktukları için de kınayamadılar bile.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Akbelen ormanları konusunu eyleme dönüştürmeye çalıştıklarını belirttiği CHP’lilere tepki verdi.
“CHP VE YANCILARI RANT İÇİN HÜKÜMET YAKTI DİYOR”
İbrahim Yurdunuseven, Cumhuriyet tarihinin rekoru kırılarak 19 yılda 6,5 milyar fidan toprakla buluştuğunu ifade etti. Yurdunuseven, “Hedefimiz 2023 yılı sonuna kadar dikilen fidan sayısını 7 milyara, ülkemizin orman varlığını yüz ölçümümüzün üçte birine ulaştırmaktır. Orman yangınları, erozyon ve kuraklığa karşı mücadele için Orman Genel Müdürlüğü’nce 1946’da başlatılan fidan dikim seferberliği kapsamında 1946-2002 yılları arasında 3 milyon 686 bin 63 hektar alanda 4 milyar 116 milyon 394 bin fidan dikildi. Ortaya çıkan rakamlar, Akbelen’de ‘Sözde çevre hassasiyetiyle’ yürütülen provokasyona en güzel cevap oldu. Geçtiğimiz yıl terör örgütü PKK ‘Ormanları biz yaktık.’ diyor. Ama CHP ve yancıları ‘PKK yakmadı, rant için hükümet yandaşları yaktı.’ diyordu. Olayı terör örgütü PKK üstleniyorsa daha ne konuşuyorsunuz?” dedi.
“KORKAKLAR PKK’YI KINAMAYI DA BECEREMİYORLAR”
“Hadi PKK yapmadı diyelim. ‘Orman yakma potansiyeli bende.’ diyen PKK’yı kına bari. Korkaklar onu da beceremiyorlar. Zira bunların hiçbir zaman ağaç diye bir dertleri olmamıştır.” diyen Yurdunuseven, şunları kaydetti: “Halkın bu konuda çok iyi bildiği 17-25 Aralık ve Gezi Olayları gibi provakasyonlar da meselenin ağaç olmadığını kendileri de ifade etmiştir. 11 yıl boyunca Cumhurbaşkanımızla birlikte çalışan Orman ve Su İşleri eski Bakanımız Veysel Eroğlu, bu konuda Türkiye’de deyim yerindeyse tarihi rekorları kırmış ve orman alanının genişletilmesi konusunda önemli ve başarılı çalışmalara imza atmıştır. Ben bu konudaki hassasiyeti dolayısıyla başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanımız Veysel Eroğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti