Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Threads Herkese Açık Mı?

Instagram Threads, Twitter gibi mikroblog yazılar paylaşılabilen bir sosyal medya platformudur.

Instagram Threads, Twitter gibi

Threads’in tam kelime anlamı, iş parçacığı demektir. Instagram Threads uygulaması; birbirine bağlı mesajlar, zincirleme mesajlar olarak nitelendirilebilir. Instagram’da onaylı hesabı olan kişiler hesaplarını eşleştirerek aynı hesaplarını Threads’te de onaylı bir biçimde kullanmaları mümkündür.

INSTAGRAM KULLANICI ADLARI THREADS’E TAŞINABİLİR

Kullanıcılar, Instagram üzerindeki kullanıcı adlarını Threads’e taşıyabilirler. Bu platform, kullanıcıların metin içeriklerini paylaşmalarını ve herkese açık sohbetlere katılmalarını sağlamak üzere tasarlanmış bir yapıya sahip. Kullanım açısından Twitter’a çok benzeyen Threads uygulaması iOS ve Android işletim sistemi kullanan telefonlara kolayca indirilebiliyor. Bundan sonra da uygulamada kullanıcılar kendi profillerini oluşturabiliyor ve isterlerse Instagram’da takip ettiği kişileri otomatik olarak takip edebiliyor.

 METİN TABANLI BİR KONUŞMA UYGULAMASIDIR

Threads sosyal medya uygulaması bağımsız bir uygulama olmasına rağmen Instagram’a bağlı çalışan Threads, metin tabanlı bir konuşma uygulamadır. Kullanıcıların Instagram bilgilerini ve platformda takip ettiği hesapları içe aktarmasına olanak tanıyan uygulama, tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de kullanıma sunuldu. Kullanıcıların diğer sosyal medya platformlarında olduğu gibi metin, video ve fotoğraf gibi gönderiler oluşturmasına, gönderileri beğenmesine ve gönderilere yorum yapmasına olanak sunan Threads Meta’nın Instagram ekibi tarafından geliştirildi. Kullanıcılar, Instagram üzerindeki kullanıcı adlarını Threads’e taşıyabilirler. Bu platform, kullanıcıların metin içeriklerini paylaşmalarını ve herkese açık sohbetlere katılmalarını sağlamak üzere tasarlanmış bir yapıya sahiptir

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti