Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trafikte tek yön Ambaryolu’ndan başlıyor

Afyonkarahisar’ın en işlek caddelerinden

Afyonkarahisar’ın en işlek caddelerinden birisi olan Ambaryolu, diğer adıyla Kadınana Caddesi’nde tek yön uygulmasanın başlamasına yönelik çalışmalara başlandı.

Bilindiği üzere Belediye Meclisi tarafından Afyonkarahisar’ın ana arterlerinde trafikte “tek yön” uygulamasına başlanmasıyla ilglii kararlar alınmıştı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek “tek yön” uygulamasının en kısa sürede başlayacağını, ilk etapta Ambaryolu caddesi’nde uygulamasının devreye alınacağını bildirmişti. Başkan Zeybek’in açıklamalarının ardından trafikte yöne dönemin başlaması gecikince muhalefet partileri gecikme nedeniyle eleştirilerde bulunmuşlardı.

Yaklaşık 1 haftadır izinli olan ve beçimler öncesi tatil molası veren Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek görevine döner dönme “trafikte tek yön”^uygulaması ile ilgili çalışmaları başlattı. Bu sabah Ambaryolu’nun aşağı bölümünde orta refüjün kaldırılması için çalışmalara başlandı.

AĞAÇLAR KESİLDİ

Yaklaşık 20 yıl önce Ambaryolu’nun orta refüjüne dikilen ağaçlar gece saetlerinde Belediye ekipleri tarafından kesildi. Sabahın ilk saatlerinde ise Belediye’nin müteahhit firmasına ait iş makinaları ve işçileri orta refüjün kaldırılması çalışmalarına başladılar. Aşağı Ambaryolu’nda orta refüj kaldırıldıktan sonra asfalt yenilenecek ve Ambaryolu’nde tek yön uygulaması başlayacak. Trafik Bankalar Caddesi istikameti’nden Ankara yolu istikametine doğru akacak.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti