Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tunca ve AKSAM Korosu kulakların pasını sildi

AKSAM Türk Sanat Müziği
Tunca ve AKSAM Korosu kulakların pasını sildi

AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Ömürlük Şarkılar ve Şarkılarda Ömür” konseri yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Yıldırım Aktaş’ın Şefliği’ni yaptığı konserde Zekai Tunca da konuk sanatçı olarak sahne aldı. Konserin açılış konuşmasını yapan AKSAM Genel Koordinatörü ve AKÜ Öğretim Görevlisi Yunus Emre Uğur, konserin düzenlenmesinde katkı sağlayan AKÜ Rektörlüğü’ne, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’a, Afyon Kocatepe Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. Uğur Türkmen’e, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık’a ve İşadamı İbrahim Alimoğlu’na teşekkür etti.
Ayrıca Şırnak Cehennem Deresinde düzenlenen operasyonda şehit düşen Dinarlı şehidimiz Teğmen Şafak Evran’a ve ailesine AKSAM ailesi olarak başsağlığı dileyen Uğur, Babalar Günü’nü de kutlamayı ihmal etmedi.
AKSAM faaliyetleri hakkında da kısa bilgiler veren bilgi veren Uğur, “AKSAM Türk Sanat Müziği korlarımız, Türk Halk Müziği korosu, çocuk koroları, enstrüman kursları ve görsel sanatlar kursları ile beraber yaz faaliyetlerin de de eğitim öğretimine devam edecektir. İlgili sanatseverlerinizi AKSAM’a bekliyor ve desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.
Türk Sanat Müziği’nden 19 eşsiz eserin seslendirildiği konserde topluluk dinleyenlerden tam not aldı. Ayrıca Tunca da beğenilen şarkılarıyla dinleyenleri mest etti. Hem topluluğun söylediği şarkılar hem de Tunca’nın söylediği şarkılar dinleyenler tarafından uzun süre alkışlandı.
Konserin sonunda Tunca’ya, Aktaş’a ve Osman Ünver ile Ahmet Dikyamaç’a İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker ve İşadamı İbrahim Alimoğlu tarafından plaket takdim edildi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti