Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ülkü Ocakları, toplumsal duyarlılık sahibi

Ülkü Ocakları’nın gençlerin topluma
Ülkü Ocakları, toplumsal duyarlılık sahibi

Ülkü Ocakları’nın gençlerin topluma faydalı bireyler haline gelmesine yardımcı olmasına katkı sunduğunu ifade eden Yiyit, “Afyonkarahisar Ülkü Ocakları olarak Satranç Turnuvaları düzenliyoruz. Bu sayede gençler arasında iletişim sağlanıyor. Gençlerimiz birbirini tanıyarak saygı ve sevginin önemini kazanıyor. Ayrıca şehitlerimiz için düzenlediğimiz mevlid programlarına da katılım yüksek oldu. Bu sayede şehitlerimize sahip çıkılıyor. Ayrıca vatan ve milletin sevgisinin ne kadar önemli olduğu birkez daha ortaya çıkıyor. Yeni yetişen gençliğin Türk Milletine en güzel şekilde hizmet etmesini istiyoruz. Milletimize yakışan, örfünü, adedini tanıyan gençler geleceğe umut ışığı oluyor” dedi.
Türkmendağı’na gönderilen gıda ve ihtiyaç malzemelerinin Türkmenlere ulaştığını ifade eden Yiyit, “İlimizden önemli bir katkı sağladık. Topladığımız yardımlar Türkmendağı’nda mücadele veren Türkmen kardeşlerimize ulaşmıştır. Ülkü Ocakları olarak Türkmenlerin her zaman arkasında olduğumuzu ifade ediyoruz” dedi.
Ülkü Ocakları’nın düzenlediği kitap okuma etkinlikleri hakkında da bilgi veren Yiyit, “Kitap okuyan genç dünyayı ve insanları tanır. Konuşma yeteneği üst seviyeye çıkar. Maalesef dünyada en az kitap okuyan ülkelerden birisiyiz. Türk gençliğinin bu konuda en ileri seviyeye ulaşmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti