Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaz Akşamları sona erdi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından her
Yaz Akşamları sona erdi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından her yıl Temmuz-Ağustos aylarında Cuma geceleri geleneksel olarak düzenlenen Yaz Akşamları, bu yıl dört hafta süren etkinlik programı halinde gerçekleştirildi. Bu yıl ilk kez Afyon Kocatepe Üniversitesi ile yapılan işbirliğiyle dört hafta boyunca düzenlenen tüm etkinliklerde, AKÜ Devlet Konservatuarı ses ve saz sanatçıları sahne aldı.
İlk iki haftası Hıdırlık Anfi Tiyatro’da üçüncü ve final haftası ise Zafer Meydanı’nda gerçekleştirilen konserlerde Afyonkarahisar halkı müzik ve eğlence dolu geceler yaşadı. Afyonkarahisar Belediyesi bu yıl ilk kez, Zafer Meydanı’nda gerçekleştirilen son iki konsere katılan tüm vatandaşlara meyve suyu, kek ve mısır ikramında bulundu.
ZAFER MEYDANI’NDA ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK
Final gecesinde, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından açılan el sanatları kurslarında yapılan ürünlerin satışı yapılırken, ürün alan vatandaşlar arasında yapılan kura çekimiyle şansı kişilere Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından çeşitli hediyeler verildi. Geleneksel Yaz Akşamları’nın sona erdiğini ancak Zafer Meydanı etkinliklerinin devam edeceğini belirten Başkan Mehmet Zeybek, Zafer Meydanı’nı kültürel, sosyal ve sanatsal etkinliklerin merkezi haline getireceklerini söyledi.  

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti