Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerel gazeteciler yarışacak – Kocatepe Gazetesi

Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar
Yerel gazeteciler yarışacak

Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü, il merkezinde yayınlanan gazetelerin sahipleriyle çeyrek altın ödüllü ayın haberi ve ayın fotoğrafı yarışması düzenleyecek. BİK Şube Müdürü Selami Çalışkan, adı geçen yarışmaya il merkezinde yayınlanan ve resmi ilan yayınlama hakkı bulunan gazete sahiplerinin de olurunu aldıklarını bildirdi.
TÜM KESİMLERİN YARARINA
BİK Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, bu yarışmayı niçin düzenlediklerini şöyle açıkladı:
“İl merkezimizde zaten güzel olan gazetelerimizde daha güzel haberler ve daha güzel fotoğraflar yayınlanmasını sağlamak istiyoruz. Bunun da gazete okurlarının ve gazetelerde çalışanların moral değerlerini yükselteceğine inanıyoruz. Her ay düzenlenecek ayın haberi ve ayın fotoğrafı yarışmasına katılacak yerel gazetelerin muhabirleri fotoğraf ve haber yarışmasından çeyrek altın kazanacaklar. Muhabirlerimiz haber yazarken, foto muhabirlerimiz de fotoğraf çekerken daha dikkatli olacaklar. Gazetelerin muhabirleri, gazete sahipleri, şehir halkı ve kurumumuz daha iyi ve güzel bir vizyona kavuşacak.”
İLK YARIŞMANIN KONUSU: ÇOCUK
İl merkezinde yayınlanan ve resmi ilan hakkı bulunan gazetelerin muhabirlerinin yazdıkları haberler ve çektikleri fotoğraflarla önce gazete içinde yarışacaklarını bildiren Çalışkan, “Yarışmacı muhabir arkadaşlarımız haberlerini devlet büyüklerimizin çocuklarla iletişimi, diyalogu ve büyüklerimizin çocuk sevgisini içeren haberler yazacaklar, foto muhabirlerimiz de bu iletişimi, diyalogu ve sevgiyi içeren görüntüler çekecekler” dedi.
Yarışmaya katılacak gazetecilerin eserlerini en geç 28 Nisan 2017 tarihine kadar BİK Şube Müdürlüğüne teslim etmeleri gerektiğini bildiren Çalışkan, 2 Mayıs’ta jüri heyetinin toplanacağını ve birinci olacak haber ile fotoğrafı seçeceğini söyledi. Çalışkan, 5 Mayıs 2017 Cuma günü de ödüllerin kazanan muhabirlere törenle verileceğini sözlerine ekledi.

 

JÜRİDE KİMLER OLACAK?
Yarışma jürisinde Afyonkarahisar Vali Yardımcısı, gazete sahipleri, meslek kuruluşları, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü, Afyonkara-hisar Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü, Afyon Kocatepe Üniversitesi Basın ve Yayın Müdürü, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü, İl Kültür ve Turizm Müdürü, Afyonkarahisar Belediyesi Basın Müdürü yer alacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti